Isabella Löwengrip: – Vil ha en vanlig hverdag

ROER NED: Etter mange hektiske år og et turbulent halvår vil Isabella Löwengrip ha et roligere liv. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix.

«Blondinbella» kvitter seg med luksusen, og sier hun vil leve et enklere og roligere liv som mamma etter en turbulent høst.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Denne uken ble det kjent at Christian Ringnes har kjøpt opp influencerens selskap Löwengrip Beauty etter at hun var nær konkurs.

I et åpenhjertig innlegg forteller forretningskvinnen og influenceren Isabella «Blondinbella» Löwengrip nå mer om månedene som har endret livet hennes totalt.
Hun skriver at det har vært «blod, svette og tårer hele høsten», og at det å si opp alle ansatte har vært det verste hun har opplevd i karrieren. Hun forteller at hun nå kommer til å ta en pause fra jobb.

– Jeg fyller 30 i oktober, og frem til det blir det stille og rolig. Så kommer det sikkert til å begynne å klø i fingrene, og da får vi se hva jeg investerer i. En ting som er helt sikkert er at livet mitt kommer til å bli enklere, skriver hun på bloggen i et innlegg som har fått navnet «En ny sjanse».

VANT TIL LUKSUSLIV: Isabella Löwengrip var spesielt invitert til Paris under Balmains visning i fjor sommer, og var da iført en spesialtilpasset Balmain-kjole for anledningen. Foto: Getty Images

Kvitter seg med kokk og sjåfør

Tidligere har influenceren levd et luksuriøst liv i et hus hun kjøpte for nær 30 millioner, sammen med sine to barn fra et tidligere ekteskap. Influenceren har delt flittig fra en hektisk arbeidshverdag og livet med egen kokk, assistenter, barnevakter og privatsjåfør. Hun planla også å utvide skjønnhetsmerket som nå er solgt hvor hun skulle bo halve tiden i New York i en stor leilighet ved Central Park, men planene ble brått skrinlagt.

– Det blir ingen flere assistenter, kokker, sjåfører eller lignende. Jeg har kjøpt et vanlig hus til meg og barna på Lidingö, og der vil jeg ha en vanlig hverdag. Gi dem et vanlig liv, skriver hun.

Hun forteller at hun har lært mye om det å sette pris på et enklere liv av ekskjæresten, nå den nære vennen, milliardæren Erik Sellin.

– Jeg ser frem imot å kunne tilbringe enda mer tid med barna mine. Ingen flere stressende kvelder med jobbsamtaler, møter hjemme hos meg med kolleger eller for mye tid med barnevakt. Nå kan jeg ha mer fri og være mer mamma, skriver hun før hun avslutter innlegget med å takke for støtten hun har fått fra følgere i løpet av høsten.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.