Klar for en ny runde med The Hills

Ny dramatikk i sesong 5

silje
Publisert:

DRAMATIKK: The Hills-gjengen er tilbake med ny sesong. (Foto: MTV)

Blir Lauren og Heidi venner igjen? Blir Audrina sammen med Brody? Får vi et stort hvitt bryllup med Heidi og Spencer i hovedrollene? Eller tar kjærligheten slutt? Dette er bare noen av spørsmålene vi håper på å få svar på i sesong 5, som ryktes å være Lauren Conrad sin siste.

Se episode 1 & 2av sesong 5 på MTV.com i kveld.

Sesong 4 sluttet med at Spencer endelig skjønte (?) at Heidi ville ha et bryllup som involverte familien hennes, rett før de skulle gifte seg på rådhuset. Heidi og Lauren hadde også en prat om gamle dager, og snakket om tiden da de var venner. Fikk du ikke med deg slutten på sesong 4? Se den her.

Lauren har som kjent allerede røpet at hun er lei å ha kameraene rundt seg. Så det spørs nok om dette blir hennes siste sesong av serien. Selv om ikke sesong 5 kommer på MTV her hjemme før senere, blir episodene lagt ut på den amerikanske nettsiden fortløpende.Vil du ha en liten forsmak, sjekker du ut live med Lauren her.

Selv om jeg synes serien er veldig scriptet, må jeg innrømme at serien er fanastisk underholdene, så jeg benker meg nok ned foran pcen ikveld.

Kommer du til å se på The Hills ikveld?

Les mer på bloggen her.

Publisert:

Finn mer innhold om: