I studio

silje
Publisert:

I studio med Merete Gamst på Grand Hotel etter Spellemannsprisen.

I kveld var det full rulle med Spellemann i Oslo Spektrum. VGTV var selvfølgelig på plass med eget TV-studio og jeg ble intervjuet av Merete om kveldens kjoler. Saken ser dere litt senere i kveld eller i morgen tidlig. Kan røpe at det var mye sort, men også noen nydelige fargerike kjoler som stjal showet. Maya Vik og Bertine Zetlitz var blant kveldens best kledde, begge i kjoler fra norske Batlak og Selvig.

Det var uten tvil mye norsk design på rød løper. Hadde selv gjerne lyst på en kjole i norsk design, men da jeg løp rundt på torsdag var veldig mye utlånt. Dermed endte jeg opp med noe fra min egen garderobe. Det var jeg faktisk helt fornøyd med denne gangen. Digger skjørtet som jeg kjøpte i Stockholm. Det eneste problemet er at frynsene har en tendens til å henge seg opp i hverandre, som dere ser på det nederste bildet.

Antrekk: Topp fra Bik Bok med egenkomponertechiffonermer, skjørt og boots fra Whyred, belte fra Express, veske fra Zara og ring fra H&M. Merete har på kjole fra høst og vinterkolleksjonen til Moods of Norway.

Publisert: