Stjernestil fra London Fashion Week

Det er ikke bare de nye kolleksjonene det er spennende å sjekke ut under de forskjellige moteukene. Under London Fashion Week, som pågår denne uken, florerer det også av trendy kjendiser. Se hva stjerner som Kate Moss og Alexa Chung har på seg under London Fashion Week.

Mari Glans
Publisert:

Moteintresserte kjendiser er selvsagt på gjestelisten på de forskjellige visningene under London Fashion Week. Vel vitende om at de kommer til å bli fotografert, har de også gjerne tatt på seg sine mest trendy antrekk.

Trendy rockedøtre

Søstrene Peaches og Pixie Geldof er døterne til Bob Geldof, og er som vanlig blitt hyppig fotografert under moteuken i London. Lillesøster Pixie har også gått flere av visningene hittil, blant annet for Vivienne Westwood.

Georgia May Jagger er Mick Jagger og Jerry Halls yngste datter, og gjør det for tiden stort som modell. 17-åringen stilte fredag opp på arrangementet All Walks Beyond The Catwalk, som skal være et positivt budskap for kvinner i alle former, aldre og størrelser.

Peaches Geldof er også trendy på håret.Nå er det sideskill som gjelder!

Alexa Chung

Programleder i MTV og it-girl Alexa Chung var på flere visninger under London Fashion Week. Alexa Chung har en særegen personlig stil, som hun har vært trofast mot hittil under moteuken, med korte kjoler, shorts, søte topper og quirky sko.

Vil du vite mer om Alexa Chung?Londons hotteste it-girl

Gravid med stil

Modell Alice Dellal har gått flere visninger hittil, og har fortsatt den barberte signaturfrisyren sin, selv om den har blitt hyppig kopiert av andre stjerner i ettertid. Mellom visningene gikk hun for en avslappet og rocka stil, med opprevet t-skjorte og tykke naglearmbånd. Armbåndet hun har på venstre hånd brukte hun senere på dagen rundt ankelen.

Kate Moss snek seg inn for å se visningen til TopShop Unique, iført en grå fedorahatt, blazer med blomstermønster, lyse hotpants og sko i slangeskinn.

Gravide Roisin Murphy viste at man fortsatt kan være trendy, selv om man er høygravid. Artisten kom i en pudderrosa kjole, lårhøye støvletter og knallrøde lepper til visningen til Pam Hogg.

Nå er moteukene i gang!Se video fra åpningen av New York Fashion Week

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert: