Se de sexy SAG-kjolene

I natt var det igjen klart for rød løper i Hollywood. Denne gangen var det Screen Actors Guild Awards som gikk av stabelen. Prisen hyller prestasjonene i filmbransjen i året som har gått.

Jennifer Bråthen
Publisert:

På scenen var det «Barnepiken»-skuespilleren Viola Davis som ble kveldens store vinner. Davis var iført en hvit kjole fra Marchesa. Dette var forøvrig en farge som dominerte den røde løperen.

Den som vakte mest oppsikt i minMotes redaksjon var Zoe Saldana i en haute couture-kjole fra Givenchy.

– Zoe Saldana ser alltid fantastisk ut, og var uten tvil en av kveldens best kledde. Hun klarer å sette sitt personlige, tilbakelente uttrykk på selv en eksklusiv haute couture-kjole. Mange stjerner ser for oppkledd og striglet ut etter min smak, men Saldana bærer sin kjole med den største naturlighet, sier minMote-Sonia.

LES OGSÅ: Klassisk på Golden Globe – hvem så best ut i sort og hvitt?

Svart var, som vanlig, også godt representert på den røde løperen. Den kom i en rekke varainter, men sexy blonder og dype utringninger kombinert med iøyenfallende øredobber var en gjenganger.

Emma Stone imponert i en Alexander McQueen-kjole.

– Emma Stone var en av få som stilte i 50-tallskjole. Hun valgte et feminint og søtt uttrykk fremfor noe kroppsnært og avslørende, sier Sonia.

Blant de som valgte å matche den røde løperen var det Ahna O'Reillys Nha Khanh-kjole som vakte mest oppsikt.

Som flere av de røde kjolene hadde den rene linjer og overflater - noe som er svært flatterende til en sterk farge.

- Bare rygger ser ut til å bli en hit blant Hollywood-stjernene denne sesongen. O'Reillys rødlige hår og nedtonede sminke passer perfekt til den enkle kjolen, sier Sonia.

LES OGSÅ: Kopier Golden Globe-sminken til Emma Stone

LES OGSÅ: Se de mest sexy Golden Globe-kjolene – stem på din favoritt

Publisert: