Kjendisenes uvanlige skjønnhetspleie

Vi vet kjendisene gjør alt for å holde på skjønnheten, men å smøre seg inn i fuglebæsj eller slangegift er kanskje å gå litt langt?

Jeanette Farvik
Publisert:

Fin hud med fuglebæsj

En slik behandling kan du få på «Zhizuka New York dagspa» i New York. Behandlingen heter bird poop, og har et godt rykte i kjendisverden.

Bird poop behandlingen er pulverisert avføring som er sterilisert med UV-lys og blandet med risskall, og vann.

Victoria Beckham og Karolina Kurková er ofte innom «Zhizuka New York dagspa», men det er ikke billig . Vil du har bird poop behandlingen må du ut med ca. 1.000kr per time.

Myke lepper med snegleslim

Dette ble oppdaget av en gjeng akvariemenn når de la merke til hvor mye bedre hendene ble av snegleslim, og da var det gjort. Plutselig var snegleslim på alles lepper, eller rettere sagt kvinners lepper.

Snegleslim sies å beskytte mot UV-lys, rynker og urenheter, men billig det er det ikke. Skal du gjøre det i en salong koster det ca. 1.000kr, men du kan kjøpe snegleslim på boks for under hundrelappen.

Dropp botox, bruk slangegift

Demi Moore, Madonna og Gwyneth Paltrow sies å ha droppet botox, og byttet til slangegift.

Kjendisene står i kø for å glatte ut rynkene med slangegift fra tempelet «Vipers på Sonya Dakar Skin Clinic» i Los Angeles. Det er en giftblanding som blir stikket inn i huden for å få musklene til å slappe av, og det sies man får et ti år yngre ansikt. Behandlingen har en prislapp på ca. 2.200kr.

Perfekt hår med oksesæd

Frisørsalongen «Hari’s salon» i London har mildt sakt en dyrisk mirakelkur for håret. En kur som inneholder oksesæd. Kuren heter Abardeen organic bull serum, og koster ca. 500kr. Kuren masseres inn i nyvasket hår for å mye opp håret og skape en perfekt frisyre for den røde løperen.

Perfekt hud for evig tid

Ansikt behandling med bladgull var gårsdagens trend. Nå er det diamantstøv som gjelder.

Alle Hollywoodfruene som er på jakt etter evig skjønnhet er å finne på luksushotellet «Coral Beach Cancun» i Mexico, for å få ansiktet dekket av diamantstøv. Mineralene sies å motvirke rynker og fine linjer.

Mottoet er: «Diamonds Are Forever - Vakker hud bør også være det»

For å få en slik behandling må du ut med ca.1.400kr.

Relevante saker videre:

I sminkepungen til Anette Stai

Få skjønnhetstipsene til den vakre programlederen. - Elsker øyenskygger

Publisert: