- Helt riktig skovalg! minMote-Sonia kaster dommen over kjolene til næringstoppene

Norges næringstopper fester i kveld sammen på NHOs årsmiddag på Operaen, og minMotes nye leder Sonia Huanca Vold kaster her sin dom over antrekkene:

Halstein Røyseland
Publisert:

Gunhild Stordalen har en av Norges mest eksklusive garderober. Denne fantastiske kjolen er signert Emilio Pucci, og Stordalens kone gjør helt rett i å tone ned resten av tilbehøret og la kreasjonen få all oppmerksomhet. Helt riktig skovalg!

Kveldens vertinne, NHO-president Kristin Skogen Lund, ser nydelig ut – sofistikert og sexy! De smale ermene som stopper rett under albuen gir antrekket et moderne preg. Både skoene og vesken står i stil til resten. Hvis jeg kunne endret noe, ville jeg droppet strømpebuksen og heller gått for bare ben.

Toppen fra Zara er kjempefin, jeg har den selv også, men den skal ikke brukes på denne måten. Det er ikke pent at singleten under synes og buksen er altfor vid. Ine Marie Eriksen Søreide burde heller valgt en kjole for anledningen.

Dette er egentlig et veldig fint antrekk til en voksen kvinne. Tora Aasland har fantastiske ben og gjør helt riktig i å vise dem frem. Det som trekker ned er at fargen på klærne matcher håret, noe som gjør helheten for grå.

Erna Solberg stråler på den røde løperen, men jeg er ikke så begeistret for kjolen. Likevel skal hun ha skryt for å velge en ettersittende modell som viser frem den nye figuren hennes. Det ser veldig mye bedre ut enn et stort telt!

Liv Signe Narvasete er en flott dame, men hun hadde tatt seg enda bedre ut uten briller som matcher den røde løperen. Kjolen er fin, men det lilla smykket og de lilla skoene burde vært byttet ut med noe mer klassisk.

Mønster er i vinden, men de skal helst være kombinert med smale, elegante snitt. De vide ermene på Kristin Halvorsens kjole ødelegger. Det ser heller ikke pent ut at noe som ser ut som en underkjole henger ut under skjørtekanten.

Publisert: