Charlize Theron stjal showet i lårkort design

Charlize Theron (36) vakte oppsikt i lekker designkjole, da hun spankulerte opp den blå løperen i London i går kveld.

Den sørafrikanske skjønnheten Charlize Theron strålte under filmpremieren på Ridley Scotts sci-fi drama, «Prometheus». Den blonde skjønnheten var iført et glitrende, mørkeblått nummer signert det franske motehuset Dior. Hun kombinerte kjolen med den høye splitten med sorte, utsmykkede sandaler og løst hår. Hun glødet i naturlig sminke - slik hun ofte fremstår.

LES OGSÅ:Rihanna blotter kroppen for herremagasin

Stjernen ankom festen sammen med skuespillerkollegaene Michael Fassbender, som vi kjenner fra filmen «Shame», ogNoomi Rapace fra «Lisbeth Salander» -filmene. Rapace, som har gått fra å være en halvkjent svensk skuespiller til å bli verdenskjent, var i ekstase på den røde løperen.

– Det er litt surrelistisk. Jeg føler meg velsignet og utrolig heldig som har fått oppleve dette, sier Rapace i dagens utgave av papir-VG.

LES OGSÅ: Dette mener gutta om bikinien din

Charlize Therons kjolevalg har også vakt oppsikt i britisk presse. For sjelden viser Theron seg i et slikt sprekt, likevel klassisk, nummer. Det er ingen tvil om at hun ofte vekker oppsikt på de røde løperne, men vanligvis bruker hun å være mer dramatisk - slik vi så henne på en filmpremiere tidligere i år. Da møtte Theron opp i en sort, avslørende couturekjole fra Dior. Den gangen stjal hun oppmerksomheten fra den 22- år gamle «Twilight» -stjernen Kirsten Stewart.

Den single filmstjernen tar seg tid til å sprade i rameplyset, til tross for at hun så sent som i mars i år adopterte en liten gutt.

LES OGSÅ: Knut Bry – fra YSL-modell til stjernefotograf

LES OGSÅ: Mette-Marit valgte rådyrt italiensk designerskjørt

Hvordan var din opplevelse i dag?