Dette er sommerens mest sexy manikyr

Å friske opp neglene kan oppgradere et helt antrekk - og vårens heteste manikyr kan du legge selv. Hvordan du gjør det, kan du lære denne uken på minMote.

Vi i minMote-redaksjonen har nemlig ønsket våren velkommen, og det er ikke bare garderoben som trenger en overhaling. Like morsomt, og langt rimeligere, er det å investere i noen nye vårfarger til neglene, og denne sesongen trenger du ikke begrense deg til én farge om gangen.

På catwalken har det nemlig florert av mønstrete negler, med alt fra ruter til striper og prikker. Den klassiske franske manikyren er dessuten bokstavelig talt snudd på hodet! Ønsker du heller å holde deg til én farge, kan du velge og vrake i et hav av lekre varianter.

Denne uken vil negledesigner Marna Haugen vise deg hvordan du lager vårens heteste negler selv, i tre videoer som kommer mandag, onsdag og fredag.

I dagens video ser du hvordan du oppdaterer den klassiske franske manikyren. Lær å legge den delikate, men sexy opp-ned-versjonen her:

Vi vil også gjerne ha med leserne våre på negleuken! Uansett hva slags neglelakk du velger, vil vi at du legger ut ditt bilde med hashtag «minmanikyr» på Instagram - det skal i alle fall vi gjøre!

I forrige video tok Marna Haugen for seg de trendy Louis Vuitton-rutene fra motehusets vår- og sommervisningen. Lær hvordan du legger mønsteret på dine egne negler:

Er du mer glad i glitter og glamour, kan du teste ut de rålekre gullneglene inspirert av Monica Chiang-visningen. Frisk korallfarge med en tykk gullstripe - finnes det finere negledesign? Se hvordan du legger gullstripen:

Uansett hva slags lakk du velger, bør du alltid gjøre godt for- og etterarbeid. Marna anbefaler å begynne med en skikkelig neglerens og underlakk, før du avslutter med en såkalt «top coat».

- Jeg sparer aldri på noe når det gjelder «top coat». Da bruker jeg bare det beste, slik at lakken blir pen, sier negledesigneren.

Hvordan var din opplevelse i dag?