Prinsesse Madeleine skal ha funnet brudekjolen

Prinsesse Madeleine (30) skal nylig ha vært i Paris sammen med bestevenninnen og forloveren Louise Gottlieb for å prøve drømmekjolen til sommerens store bryllup.

Om under tre måneder skal Madde gifte seg med sin amerikanske forlovede Chris O'Neill i Slottskyrkjan i Stockolm. Og ifølge Sveriges største kongemagasin, Svensk Damtidning, skal prinsessen ha funnet brudekjolen. For et par uker siden tok hun nemlig med sin mangeårige bestevenninne Louise «Lussan» Gottlieb på snarvisitt til Paris for å prøve kjolen, hevder bladet.

LES OGSÅ:Hvordan blir prinsesse Madeleines brudekjole?

MinMote.no - Norges største moteside

Hva slags brudekjole Madeleine velger er foreløpig hemmelig, og nettopp derfor er det en stor «snakkis» blant bryllupsklare svensker. Madde er kjent som en trendy og moteinteressert prinsesse, med en forsmak for dyre designermerker. I 2002 viste hun også at hun kunne ta opp kampen med Hollywood-stjernene i en dypt utringet Nobel-kjole, men de siste årene har Madeleines stil blitt mer voksen og elegant.

TV 2s kongeekspert Kjell Arne Totland blir ikke overrasket om hun velger et internasjonalt navn til å lage brudekjolen.

– Det er mange spekulasjoner om Maddes brudekjole i svensk presse for tiden. De aller fleste tror hun i motsetning til storesøster Victoria vil velge en kjole fra en stor internasjonal designer. Både Vera Wang og Elie Saab har vært nevnt, sier Totland og fortsetter:

– Eller kanskje hun overrasker oss alle og velger svensk design likevel? En rekke av prinsessens flotteste Nobel-kjoler opp gjennom årene er jo blitt til i tett samarbeid med svenske designere.

minMote-leder Sonia Huanca Vold håper på sin side Paris-turen betyr at prinsesse Madeleine har funnet en kjole fra libanesiske Elie Saab.

– Elie Saabs hovedsete er i Paris, så jeg holder en knapp på at hun har valgt en kjole derfra. Det er kanskje noe av det mest trendy hun kan velge akkurat nå. Amerikanske Vera Wang lager klassiske kjoler, men jeg synes mye av designet er på grensen til kjedelig - og det er langt fra like glamorøst som Saab, sier hun.

Kjoleturen skal ha funnet sted like før Madde ble «kidnappet» av kronprinsesse Victoria og venninnene, som tok henne med til Alpene på utdrikningslag.

Dermed faller stadig flere detaljer på plass rundt bryllupet 8. juni. For noen uker siden skal dessuten det blivende ekteparet ha vært på møte med den svenske sangstjernen Peter Jöback. I et intervju publisert på det svenske slottets egne nettsider røper Madeleine at invitasjonene blir sendt ut 1. april.

Hva slags brudekjole vil du se prinsesse Madeleine i? Diskuter i kommentarfeltet!

Hvordan var din opplevelse i dag?