Nyheter

Madonna verst kledd på MET-gallaen - se alle kleskrisene her

Ikke alle benyttet anledningen til å ta fram sin flotteste kjole til mandagens MET-galla. minMote har samlet kveldens aller verste antrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den årlige motefesten i New York er en fryd for øyet for enhver fashionista, og den røde løperen er nærmest en utstilling av designerkjoler, fantastiske sko og nydelig sminke. Gårsdagens tema var punk, som gjestene sto fritt til å tolke som de ville. Noen valgte blomster, andre valgte striper og et par av gjestene dro faktisk på med en skikkelig hanekam. Som vanlig fikk vi også se noen skikkelige motekatastrofer vandre opp den røde løperen.

For trangt, kort eller rett og slett kjedelig er aldri bra, men én dame dro den litt lenger enn alle andre.

Premien for kveldens desidert verst kledde går nemlig til Madonna. Hun stilte i kveldens drøyeste antrekk - en Givenchy-blazer over opprevne nettingstrømper og... egentlig ikke så mye annet. Bortsett fra på føttene, hvor hun like greit valgte et par knall rosa pumps. Antrekket får totalslakt av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

- Dette er virkelig ikke bra - MET er en galla, ikke et karneval! At denne kvinnen har vært et stilikon er nesten ikke til å tro. Det er synd at hun ødelegger imaget sitt på denne måten. Hun var beundret for sin stil, men nå virker den mildt sagt krampaktig, sier hun.

Her er resten av kveldens verste antrekk:

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Her er Grammy-antrekkene som får moteslakt

NYHETER

Avslører svimlende detaljer

NYHETER

Oscar 2022: Alt om Reinsves Oscar-kjole

NYHETER

Kim K med mystisk heldekkende antrekk

NYHETER

De 10 verste rød løper-øyeblikkene i 2013

NYHETER

Renate Reinsve fronter Louis Vuitton-kampanje

NYHETER

Erna og fotballjentene stjal showet på Idrettsgallaen