Madonna verst kledd på MET-gallaen - se alle kleskrisene her

Ikke alle benyttet anledningen til å ta fram sin flotteste kjole til mandagens MET-galla. minMote har samlet kveldens aller verste antrekk.

Den årlige motefesten i New York er en fryd for øyet for enhver fashionista, og den røde løperen er nærmest en utstilling av designerkjoler, fantastiske sko og nydelig sminke. Gårsdagens tema var punk, som gjestene sto fritt til å tolke som de ville. Noen valgte blomster, andre valgte striper og et par av gjestene dro faktisk på med en skikkelig hanekam. Som vanlig fikk vi også se noen skikkelige motekatastrofer vandre opp den røde løperen.

For trangt, kort eller rett og slett kjedelig er aldri bra, men én dame dro den litt lenger enn alle andre.

Premien for kveldens desidert verst kledde går nemlig til Madonna. Hun stilte i kveldens drøyeste antrekk - en Givenchy-blazer over opprevne nettingstrømper og... egentlig ikke så mye annet. Bortsett fra på føttene, hvor hun like greit valgte et par knall rosa pumps. Antrekket får totalslakt av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

- Dette er virkelig ikke bra - MET er en galla, ikke et karneval! At denne kvinnen har vært et stilikon er nesten ikke til å tro. Det er synd at hun ødelegger imaget sitt på denne måten. Hun var beundret for sin stil, men nå virker den mildt sagt krampaktig, sier hun.

Her er resten av kveldens verste antrekk:

Dimitrios Kambouris
Dimitrios Kambouris
Dimitrios Kambouris
Larry Busacca
CARLO ALLEGRI
Larry Busacca
Larry Busacca

Hvordan var din opplevelse i dag?