Se Victoria Beckhams nye kleskolleksjon: - Mindre og mindre sexy

Victoria Beckham

Designer Victoria Beckham (40) har droppet korte og ettersittende kjoler til fordel for uniformsinpirerte plagg med en minimalistisk vri.

Martine Haug Nysether
Publisert:
Victoria Beckham

Foto: Getty Images

Victoria Beckham

Foto: Getty Images

Victoria Beckham

Foto: Getty Images

Victoria Beckham

Foto: Getty Images

Onsdag gikk New York Fashion Week av stabelen, og under den femte dagen i den prestisjetunge moteuken viste Beckham neste års vår- og sommerkolleksjon.

Designeren sendte modellene ned catwalken i en uniformsinspirerte plagg med påsydde lommer. Fargepalletten består hovedsaklig av beige, burgunder, svart og hvitt med innslag av rosa.

Motenettstedet Style.com roser Beckham for uklanderlig og stilfull kolleksjon, men savner litt mer spenstig og sexy design.

- Jeg forstår godt hva de mener. Uttrykket blir mindre og mindre sexy - det er i alle fall færre korte, ettersittende kjoler i denne kolleksjonen, sier MinMote-leder Sonia Huanca Vold.

ELEGANT: Victoria Beckham har fått en svært sofistikert stil de siste årene. Da hun viste frem sin nye kolleksjon søndag, var hun iført et trendy, grønt skjørt og en enkel, svart genser. Foto: Getty Images

Siden Victoria Beckham lanserte sitt eget merke i 2008 med stramme og knelange kreasjoner, har designeren i løpet av ni sesonger blitt strammere og strammere. Fra flagrende og lårkort design til enkle, minmalistiske kreasjoner - med en feminin vri.

Men det er ikke bare Beckhams kolleksjoner som har gjennomgått en stilforvandling de siste årene. Selv har designeren kvittet seg med sitt harry fotballfrue-stempel.

- Hennes personlige stil blir mer og mer minimalistisk, og det bærer også designet preg av, mener Huanca Vold.

Designer sko

Selv om Victoria Beckham har etablert seg som et hett navn i motebransjen, og gang på gang imponert med sitt design på catwalken - er det første gang 40-åringen viser sko som en del av sin kolleksjon. MinMote-lederen roser Beckhams sko-debut.

- Jeg synes skoene er rå, og jeg tror hun gjør helt riktig i å dra de spisse bootsene så langt. Skotuppene kommer bare til å bli lengre og lengre fremover, påpeker Huanca Vold.

PÅ FØRSTE RAD: Sammen med Vogue-redaktør Anna Wintour, var David Beckham og sønnen Brooklyn på plass under visningen. Foto: Getty Images

Men det er ikke bare ny kolleksjon designeren er aktuell med. Senere denne måneden åpner Victoria Beckham sin første butikk og er med det på god vei til å etablere sitt eget moteimperium.

Den 650 kvadratmeter store butikken, som du vil finne på Dover Street i London, vil føre både luksusmerket Victoria Beckham, det litt rimeligere merket Victoria, Victoria Beckham, denim, briller og tilbehør.

Se bilder fra visningen under:

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: