Victoria Beckham angrer på selvbruningen

Martine Lunder Brenne
Publisert:

En del av det nye designerimaget til eks-Spice Girl Victoria Beckham (38), er at den falske brunfargen er borte for godt.

Under moteukene i februar har vi sett en langt blekere Beckham enn på lenge sitte på første rad. I tillegg til at hun har spart til store, trendy øyenbryn, har hun nemlig kvittet seg med alle selvbruningsprodukter.

Det forteller hun i et intervju om skjønnhetsrutiner med Hello Magazine.

- Jeg bruker ikke selvbruning lenger. Noen ganger har jeg vært helt oransje, og men det er definitivt noe som hører fortiden tid, sier hun og fortsetter:

- Å være over-brun er både aldrende og – om jeg tør si det – litt fotballfrue-aktig. Man bør heller omfavne sin naturlige farge!

Dette er unektelig en ny tone fra Beckham, som de iste årene har jobbet steinhardt for å kvitte seg med stempelet som sexy fotballfrue og slå seg opp som seriøs motedesigner. Nå er kjolene hennes blant de mest ettertraktede, og den nye kollekjsonen hun viste på New York Fashion Week fikk skryt blant annet av Vogue.

LES OGSÅ:- Tiden som sexy fotballfrue er definitivt over!

MinMote.no - Norges største moteside

Selv har Beckham gjennomgått en total stilforvandling siden Spice Girls-tiden og de første årene som kona til David Beckham. Da var «spray tan» - gjerne med ekstra skimmer – et helt nødvendig skjønnhetsprodukt for Victoria.

Et av de kanskje tydeligste eksemplene var under MTV Movie Awards i 2003. Både Victoria og David stilte i helhvite antrekk, hun i en korsettkjole fra Dolce & Gabbana. Det så dessuten ut til at ekteparet Beckham begge hadde vært gjennom en grundig runde med selvbruning. Victoria hadde på den tiden fortsatt langt, mørt hår.

To år senere hadde håret fått lyse striper og bølger, mens huden var med glødende enn noensinne. Korsett-toppene hadde nærmest blitt et signaturantrekk for fotballfruen, som også foretrakk sminke med glitter og skimmer som framhevet den falske brunfargen.

Den avslørende kjolen Beckham valgte til en Swarovski-fest samme år er så langt fra det hun designer selv som man kan komme. Den turkise og grønne chiffon-kjolen dekket så vidt til det aller nødvendigste, og kanskje var det derfor Victoria dro på med litt ekstra selvbruning. I tillegg framhevet hun den allerede drøye utringningen med å spraye kroppsglitter rett på huden.

Beckham hadde lenge en forkjærlighet for sminke i brunt og bronsetoner, men på MET-festen i 2006 prøvde hun ser på enny variant. Røde lepper, rød kjole og rødt diamantsmykke - selvbruningen turte hun dog ikke å gi slipp på.

I 2007 var det ikke selvbruningen som vakte mest oppsikt da Victoria Beckham dukket opp på Sports Illustrated-festen (selv om den så absolutt var til stede). Victoria hadde nemlig fått seg en ny, kort frisyre med blonde striper. Den røde leppestiften var borte, og sminken var tilbake til skimmer, skimmer og litt mer skimmer.

Victoria har alltid vært moteinteressert, selv om hun ikke begynte å designe før noen år siden. I 2007 ble hun invitert til å sitte på første rad på Chanel-visningen i California - og California var nok stikkordet for fotballfruens look også. Håret var hakket blondere, og hunden glitret som vanlig. Seks år senere skulle hun selv vise sin egen kolleksjon - da iført mørke klær, med mørt hår og naturlig hudfarge.

I Spice Girls' glansdager på 90-tallet ble Victoria kjent for den lange, rette bob-frisyren. Da gruppen møttes igjen i 1007 hadde hun ny sveis og dessuten gruppens trangeste antrekk med skinnbukser og korsett-topp. i tillegg til den ekstreme push-up-toppen, så «Posh» ut til å ha badet i selvbruning før gjenforeningen.

Nå ser Victoria Beckham ut til å være komfortabel med sin naturlige farge. Håret er nok en gang mørkt, sminken er ikke lenger så framtredende og ikke minst er selvbruningen et lukket kapittel. Det samme er de dristige kjolene som Victoria elsket å kle seg i før. Nå er det eget design som gjelder. Se bare her:

Publisert:

Finn mer innhold om: