Gigi Hadid kveldens frekkeste - se alle kjolene fra American Music Awards her

VISTE HUD: Less is more er neppe favorittmantraet til modell Gigi Hadid, som klinte til med både kløft, magetopp og splitt på den rød løperen. Foto: NTB Scanpix

Mens Gigi Hadid bar kveldens soleklart dristigste antrekk, er det Selena Gomez' paljettkjole som hylles på sosiale medier etter American Music Awards. MinMote gir deg alle kjolene her.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Natt til mandag norsk tid ble nemlig den 43. American Music Awards arrangert i Los Angeles, og den røde løperen var i kjent stil fylt til randen av feststemte kjendiser i sine (i alle fall forsøksvis) beste antrekk.

Se flere bilder fra nattens opptredener!

Trenger du kjoleinspirasjon selv også? Sjekk MinMotes guide her:

Her i MinMote var det modell og Kendall Jenner-BFF Gigi Hadid som stjal vår oppmerksomhet først, i en todelt kreasjon med både lårhøy splitt og en knøttliten topp med snøring foran.

Vi digger også den korte frisyren, som hun senere på kvelden røpet til Marie Claire at var fake! Rett og slett en #onenightbob. Vi skjønner det ikke, men elsker konseptet.

Mer festinspirasjon? Sjekk disse fantastiske paljettplaggene

HELHVITT: Antrekket er fra designeren Bao Tranci. Foto: NTB Scanpix

Kveldens sosiale medier-vinner må dog ha vært Selena Gomez i sin mørkerøde paljettkjole, og vi sier som Seventeen Magazine:

ÅPEN RYGG: Kjolen er fra Givenchy, og stroppesandalene fra Jimmy Choo, såklart. Foto: NTB Scanpix

Jenner-søstrene Kendall og Kylie var selvsagt også på plass på den røde løperen, i hver sin utgave av den lille sorte. Kylie i en bondage-inspirert kjole signert Bryan Hearns, og Kendall i en hakket mer uskyldig kjole - og ny pannelugg!

SØSTRE I SORT: Kendall Jenner og Kylie Jenner matchet hverandre. Foto: NTB Scanpix
OLD SCHOOL: Artist Demi Lovato oste av Hollywood-glamour i sin Lorena Sarbu-kjole med bølgete hår og mørke lepper. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Denne Yousef Al-Jasmi-kreaksjonen som Gwen Stefani hadde på seg er mildt sagt interessant (for ikke å nevne gjennomsiktig), og på Twitter var folk delt i oppfatningen. The Insider (@Theinsider) sier det slik: «Glemte Gwen Stefani igjen en del av kjolen sin hjemme? Ser fortsatt fantastisk ut da!»
GJENNOMSIKTIG: Ciara dro på med kveldens kanskje nest mest vågale kjole. Foto: NTB Scanpix
PALJETTFEST: Carrie Underwood imponerte i alle fall fansen med denne kjolen, som ble hyllet på Twitter i timene etter AMA-festen. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG UT: Artist Zendaya lyste bokstavelig talt opp den røde løperen med sin minikjole fra Emanuel Ungaro. Foto: NTB Scanpix
Publisert:

Finn mer innhold om: