Sjekk Cess' kjolebonanza på Gullruten

TRE SKIFT: Gullruten-kjolene er fra selskapsbutikken Anna Johnson and Friends på Lillestrøm utenfor Oslo. Foto: NTB scanpix

BERGEN (MinMote) Programleder Cecilie Steinmann Neess (27) ledet Gullruten sammen med Jakob Schøyen Andersen (25), i tre ulike kjoler til over 10 000 kroner.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det handler ikke bare om Norges gjeveste TV-priser på Gullruten lørdag kveld. I ekte Dorthe Skappel-ånd er det også selvfølgelig stort fokus på antrekkene. Både på den røde løperen og på scenen. Neess skiftet hele tre ganger i løpet av sendingen - den ene mer glamorøse kjolen etter den andre.

Dette er Gullruten-kjolene vi aldri glemmer

Cess åpnet kjoleshowet i en babyrosa kreasjon uten stropper og med stort skjørt. Neste antrekk ut var en perlebelagt mørkeblå kjole med utringning og gjennomsiktige partier på magen. Gullruten avsluttes i en havfruekjole med korallfargede blonder og åpen rygg.

Saken fortsetter under bildet.

Cecilie

Foto: NTB scanpix

Cecilie

Foto: NTB scanpix

Cecilie

Foto: NTB scanpix

Kjoler til over 10 000 kroner

Stylisten bak det hele, Cårejånni Enderud, forteller til MinMote at kjolene er fra Anna Johnson and Friends.

- Tanken bak Cess' kjoler var at de skulle være glamorøse, unge og freshe. Vi hadde et møte i forkant hvor vi kom frem til hva både hun og jeg ønsket. Ordet «galla» kan jo virke veldig voksent og stivpyntet, men jeg tror vi traff blink og klarte å balansere uttrykket, forteller han til MinMote.

Med et kjapt søk på merkets nettbutikk viser det seg at kjolene har en samlet verdi på rundt 11 000 kroner.

- Det første antrekket var jo en typisk prinsessekjole, og for å gjøre Cess litt mer damete kjørte vi på med den blå, perlebelagte nettingkjolen etterpå. Kveldens siste kjole fremhever formene hennes og har luftig åpen rygg. De korallfargede blondene ligger oppå en hudfarget underkjole, noe som gjør den ung og fresh. Vi er alt i alt veldig fornøyde.

Her er Norges nye «it»-jente

- Frekk, åpen rygg

MinMote-leder, Martine Lunder, mener kjole nummer tre var kveldens fineste.

Fungerende MinMote-leder, Martine Lunder. Foto: Kristian Dale

- Jeg synes Cecilies kjoler ble finere og finere utover kvelden – for det begynte ikke sånn kjempebra med en babyrosa prinsessekjole. Det er absolutt lov å kjøre på med glitter og glam når man leder Gullruten, men denne kjolen synes jeg var litt for barnslig, pluss at lengden på skjørtet og det gjennomsiktige laget over gjorde at den rett og slett så litt billig ut – og da hjelper det ikke med smykker til over en halv million, sier hun og fortsetter:

- Kjole nummer to var mye finere – mer voksen og elegant, og veldig sexy. Jeg synes imidlertid cess var aller fineste i den siste kjolen, som hadde tettsittende havfruefasong som kledde henne veldig godt, samt en frekk, åpen rygg. Og deilig å se en skikkelig vårfresh farge! Nå snakker vi nesten Dorthe-nivå.

Publisert:

Finn mer innhold om: