Gwyneth Paltrow blir stukket av bier for å holde seg ung

VIL VÆRE UNG: Gwyneth Paltrow forteller til New York Times at hun er villig til å prøve «alt» for å holde seg ung både utenpå og inni. Foto: NTB scanpix

43-åringen beviser nok en gang at hun er villig til å strekke seg over snittet langt for å finne ungdomsskilden.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Hollywood-skuespiller og velværeguru Gwyneth Paltrow har lenge vært åpen om forskjellige, noe merkelige behandlinger hun har gjennomgått for å holde seg ung - vaginasteaming og bakterie-badstue er bare noen av dem.

Og når vi ikke trodde at 43-åringen ville komme opp med flere gærne påfunn på behandlingsfronten, så må vi tro om igjen. Hennes siste «eksperiment» for å finne ungdomskilden er intet mindre enn å bli stukket av bier, forteller Paltrow selv til The New York Times.

Få også med deg siste episode av Trendguiden:Smertefull behandling

- Jeg er åpen for alt, og jeg har nå blitt stukket av bier. Det er en tusen år gammel behandling som heter «apitheraphy», og den er tidligere blitt brukt for å bli kvitt utslett og arr.

NEW AGE-INSPIRERT: Paltrow forteller at hun har testet det meste innen skjønnhetsbehandlinger, og er åpen for alt. Her i ByTiMo-kjole. Foto: Getty Images

Behandlingen er faktisk ganske fantastisk hvis du begynner å lese om den. Men, fy søren så vondt det gjør, sier Paltrow til avisen.

GOOP-gründeren forteller samtidig at hun vil prøve alt av utradisjonelle skjønnhetsbehandlinger.

- Jeg vil prøve alt, og elsker for eksempel akupunktur. Jeg har også nettopp fått høre om en ny type healing-behandling som heter lydbad. Det kan være at dette blir for hippie-ish, selv for meg.

Suksessfull gründer

Tobarnsmoren startet nettsiden GOOP fra sitt eget kjøkken så tidlig som i 2008, og selskapet har fått bred internasjonal suksess og markert seg som en fullverdig livsstilsmerkevare, også innen New Age-terapi.

Paltrow lanserte i 2015 en kleskolleksjon i samarbeid med det norske merket ByTiMo. Samarbeidet var basert på suksessen ByTiMo opplevde med Pia Tjelta-kjolene.

Les også: Derfor er Tjeltas designsamarbeid over

Publisert:

Finn mer innhold om: