Sjekk Pippa Middletons bryllupsreise-garderobe

KLER HVERANDRE: Det nygifte paret, Pippa Middleton og James Matthews, ankom Sydney onsdag. Foto: NTB scanpix

Søte snitt, luksus-bikinier og espadrilles: Her er Pippa Middletons (33) garderobe på bryllupsreisen, så langt. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er knappe to ukene siden det storslåtte bryllupet mellom hertuginne Kates lillesøster Pippa Middleton og James Matthews i Berkshire utenfor London. Noen få dager etter vielsen bar det avgårde på en grandios bryllupsreise som er ventet å være fordelt på «tre etapper».

untitled link

Den første delen ble ifølge ryktene tilbragt på en foreløpig hemmelig stillehavsøy, hvor brudeparet fløy via flyplassen LAX i Los Angeles (se bildet over) og videre til øya Tetiaroa, som tilhører kommunen Arue på Tahiti. Denne uken er det Australia som står for tur, mens tredje etappe fortsatt er ukjent.

BRUD

SKANDALE-FORLOVERNE VI ALDRI GLEMMER

Luksus-bikini

Bikiniene som Pippa har brukt på stranden (se dem her) er fra det britiske luksusmerket Biondi London. Bikiniene koster i overkant av 2000 kroner hver, viser et kjapt søk på badetøymerket nettside. Her er forøvrig fem badetøy-merker som skiller seg ut før sommeren slår inn for fullt.

Kate Spade-kjole

Selv om det er lite som kan slå Pippas brudekjole, er nok bryllupsreise-garderoben også nøye planlagt. Da den nygifte ankom Sydney onsdag, var hun iført en maritim kjole fra Kate Spade til rundt 4600 kroner. Pippa stylet designerkjolen med svarte espadrilles fra Castañer til rundt 1000-lappen, Persol-solbriller og veske fra det britiske merket Aspinal of London.

BRUD

DE TI VAKRESTE KONGELIGE BRUDEKJOLENE

SØT: Pippa kan kle seg, og det beviste hun enda en gang da hun dro ankom Sydney iført en Kate Spade-kjole stylet med spanske espadrilles. James så avslappet ut i blå genser, hvit skjorte og jeans. Foto: Getty Images

Senere samme kveld ble Pippa og James avbildet etter et restaurantbesøk på eksklusive Flying Fish. Også da hadde Pippa på seg en avslappet kjole fra Kate Spade.

untitled link

Chic bluse

Etter 36 timer i Sydney gikk Pippa og James ombord på et privatfly som tok dem til tropiske Darwin, den største byen i Nordterritoriet i Australia. På flyplassen vel fremme viste Pippa seg i en hvit, chic bluse som er helt i tråd med sommerens trender.

CASUAL CHIC: Iført blå jeans, en hvit bomullstopp med feminine detaljer og Castañer-sko så Pippa avslappet og fresh ut på flyplassen i Darwin. James hadde på seg delikat lyseblå skjorte og brunt skinntilbehør. Foto: NTB scanpix

Den feminine toppen er fra den irske designeren Orla Kiely, og koster i overkant av 2100 kroner. Pippa matchet blusen med mørkeblå jeans og de samme espadrilles-skoene som dagen før. Legg merke til stråvesken, som er tilbake for fullt i motebildet denne sesongen.

Publisert: