Vogue slår fast at kløft er ut

UT: Voldsomme utringninger som viser kløft er ikke like populært som det var før. Her er Heidi Klum iført Julien Macdonald på Oscar-fest i 2013. Foto: Getty Images

– Kløften er over, eller fortjener i det minste en real pause, skriver magasinet. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I desember-utgaven av britiske Vogue stiller spaltist Kathleen Baird-Murray spørsmål rundt populariteten av den gode gamle kløften. Utfordrende utringninger som flasher puppeneog skriker «va va voom» er ikke fint lenger, mener det populære motemagasinet.

HYLLET: Vikander var høyt ranket på best kledd-lister i motebransjen etter Golden Globe. Nettstedet Popsugar mente det var det «chiceste» antrekket de hadde sett på Vikander noensinne. Foto: Getty Images
joggedress 2
KLÆR

Joggedressen gjør super-comeback

I artikkelen, som heter «Desperately Seeking Cleavage», står det følgende:

– Kløften - fantastiske bryster er skjøvet sammen for å vise seksuell makt og kontroll, å forføre, for å inspirere begjær eller bare for å vise seg frem - er over, eller fortjener i det minste en real pause.

Motebildet endres

Magasinet refererer til den svenske hot shot-skuespilleren Alicia Vikander på den røde løperen under årets Golden Globe hvor hun ble hyllet for en kjole fra motehuset Louis Vuitton med rundt hals og åpen rygg.

partyskotoppen16
TILBEHØR

Sesongens fineste festsko

Guccis tolkning av de tradisjonelle blusen med oppkneppet hals og sløyfe er også et valid eksempel, mener magasinet.

– Push up-BH-en med innlegg er ikke lenger en bestselger, og korsettet har til og med fått en kløft-fri makeover av motehuset Prada, fortsetter artikkelen.

Få også med deg siste episode av Trendguiden her:

Publisert: