«Blondinbella» giftet seg i egendesignet gravid-kjole

LYKKELIG GIFT: Isabella Löwengrip Spångberg og Odd Spångberg framskyndet bryllupet for å rekke det før termin. Foto: Sara Landstedt / lånt med tillatelse fra Blondinbella.se
LYKKELIG GIFT: Isabella Löwengrip Spångberg og Odd Spångberg framskyndet bryllupet for å rekke det før termin. Foto: Sara Landstedt / lånt med tillatelse fra Blondinbella.se

Sveriges bloggdronning, Isabella «Blondinbella» Löwengrip Spångberg (22), synes det var vanskelig å finne drømmekjolen som gravid brud. Derfor designet hun sin egen.

I helgen sa hun «ja» til sin halvt norske kjæreste Odd Spångberg (25) under en intim seremoni for de aller nærmeste i Stockholm.

Löwengrip lot ikke pressen være med under vielsen, men har latt minMote låne noen av bildene fra den store dagen.

Flate sko

Bildene viser en tydelig rørt Isabella – nå nesten syv måneder på vei – som møter sin forlovede i en klassisk, hvit brudekjole med empire-liv. Øverste delen av kjolen er dekket av blonder, og hun har tykke skulderstropper. Videre droppet bloggeren stilettene til fordel for komfortable ballerinasko, og lot håret henge løst i mye krøller. Bortsett fra ringen hadde hun på seg smykker fra sin egen kolleksjon og et hjerteformet diamantsmykke som var en gave fra ektemannen.

LES OGSÅ:«Blondinbella» til minMote: – Elsker å kle meg som gravid

Isabella er for de fleste mest kjent som bloggeren «Blondinbella», som tok den svenske bloggverdenen med storm som 14-åring. I dag klikker over 300.000 unike lesere seg inn på bloggen hennes i uken, flere av dem norske. Löwengrip er dessuten også forfatter av flere bøker, har gitt ut magasinet Egoboost, holder forelesninger om selvtillit og karriere, i tillegg til at hun har designet sin egen kles- og smykkekolleksjon.

Rakk det såvidt

Designererfaringene kom dessuten godt med da hun skulle finne kjole til sitt eget bryllup.

«Jeg har designet brudekjolen selv (i mangel på fine brudekjoler for gravide) og fått hjelp av en skredder i butikken Matildas fest. Kjolen var et enormt prosjekt som tok over 2,5 måneder og den ble ikke klar før kvelden før», skriver hun på bloggen.

minMote har ikke lykkes i å få noen kommentar fra Isabella Löwengrip.

Videre hadde bloggeren fire brudepiker, som alle far kledd i forskjellige pasteller.

Mange prøverunder

Det nygifte paret framskyndet bryllupet da de fant ut at Isabella var gravid på våren. Selv røpet hun nyheten på bloggen i april, og nå er det bare ti uker igjen til termin. Dermed måtte kjolen prøves et utall ganger fram mot bryllupet, ettersom magen stadig ble større, har Isabella skrevet på bloggen.

Da minmote intervjuet Isabella tidligere i år, fortalte hun at hun elsker å kle seg som gravid. 22-åringen har latt leserne følge graviditeten gjennom bloggen, og skriver nesten daglig om hva hun har på seg. Til nå har lette kjoler med empireliv og belte vært favoritten, eller tettsittende topper og mamma-jeans som viser fram magen.

Hvordan var din opplevelse i dag?