Kim Kardashian sier hun tjener mer penger på Instagram enn på «KUWTK»

LIDER INGEN NØD: Kim Kardashian er en av verdens mest suksessfulle realitystjerner. Foto: Vahram Baghdasaryan/Photolure via REUTERS

Realitystjernen (39) sammenligner inntjeningen på én Instagram-post med en hel sesong av «Keeping Up With The Kardashians». 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er snart slutt for Kardashian-familiens realityprogram, men det betyr imidlertid ikke inntektsfall for den største stjernen i showet, skal vi tro henne selv.

På sesongpremieren av David Lettermans Netflix-show: «My Guest Needs No Introduction» avslører 39-åringen at hun kan tjene mer penger på Instagram enn på en hel sesong av «Keeping Up With The Kardashians» (KUWTK).

– Vi ville ikke vært der vi er i dag hadde det ikke vært for KUWTK, og det er også grunnen til at vi vil fortsette å dele fra livene våre. Men realistisk kan vi tjene mer penger på én post på Instagram, enn en hel sesong av programmet, sier hun til Letterman i TV-intervjuet, ifølge Buzzfeed News.

Sosiale medier tar over

I 2017 kunne TMZ fortelle at familien signerte en kontrakt på fem sesonger med TV-kanalen E! for 150.000 millioner dollar. Beløpet ble delt mellom Kim, Kourtney og Khloé – og selvfølgelig ti prosent til momager Kris Jenner.

I et intervju med Jenner i WWD, sier hun at sosiale medier er mye av grunnen til at de gir seg med realityshowet.

– Da vi først begynte var det ikke noe Instagram, Snapchat eller plattformer for sosiale medier. Verden har forandret seg. Nå er det så mange at seerne trenger ikke å vente tre eller fire måneder på å se en episode. Vi kan gi dem all informasjonen de vil ha i nåtid, uttalte Jenner til magasinet.

DELER MYE: Kardashian-familien gir seg med realityshowet, men sier de fortsatt kommer til å dele fra livene sine. Foto: ANGELA WEISS/AFP

Samme år skrev MinMote en sak om hva hvert søsken tjener på sine Instagram-profiler. Businesspartner og CEO for Talent Resources, Michael Heller, hevdet at den daværende 36-åringen tjente opptil 500.000 dollar per Instagram-kampanje. Det er over 4,2 millioner kroner.

Videre i Letterman-episoden snakker Kardashian om arbeidet med Det hvite hus opp mot fengselsreformen. Letterman stiller henne kritiske spørsmål om president Donald Trump, men Kardashian kommenterer ikke programlederens negative utsagn, skriver Buzzfeed.

Sesongen har premiere onsdag 20. oktober.

Publisert: