Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Morsdag og valentinsdag - gavene som gleder

Slå tre fluer i en smekk! Det trenger ikke være dyrt å glede den man er glad i.

Morsdag valentine

Friske blomster slår sjeldent feil. Se pris og butikk i saken. Foto: Produsenten.

Morsdag valentine

Server fersk bakst på sengen. Foto: Sara Johannessen / VG.

En frokost eller god kopp kaffe på sengen er kanskje det som skal til for å gjøre litt ekstra ut av morsdag og valentinsdagen.

I år er det dessuten det ultimate året for å by på en deilig fastelavnsbolle, da både morsdag, valentinsdagen og fastelavn faller på samme dag. Her er forresten oppskriften du trenger til deilige fastelavnsboller.

Om boller og frokostservering ikke er det som gjelder for deg, og du tenker at en hyggelig gave er på sin plass, har vi satt sammen denne listen med ulike ting som både passer for han og henne.

Morsdag valentines 2

Vinterkaffe fra Solberg & Hansen. Foto: Produsenten.

Morsdag valentines 2

Kopp fra Marimekko hos Kitchn. Foto: Produsenten.

Morsdag valentines 2

Notatbok fra Moleskine. Foto: Produsenten.

Morsdag valentines 2

Tulipaner fra Mester Grønn. Foto: Produsenten.

En fargerik bukett med crispy tulipaner er alltid hyggelig å få, og veldig fint å pynte opp stuen/hjemmekontoret med. Kanskje din utkårende vil ha glede av en ny kaffekopp og en bok, eller kanskje en almanakk?

Hva med å invitere til en helaften med hjemmekino og digg take-away før din utkårede kan avslutte dagen med et mini-spa? Såper og badeskum som lukter godt er slettes ikke feil.

valentines morsdag

Badeskum fra Molton Brown hos Blush. Foto: Produsenten

valentines morsdag

Perlekjede fra Cos. Foto: Produsenten

Leppepomade trenger alle i dette kalde vinterværet, men vil du skjemme henne ekstra bort kan du jo kjøpe en hverdagskjole som er minst like behagelig som joggebuksen på hjemmekontoret. Høyhalset genser eller en lue passer til de fleste, og det samme gjelder et duftlys eller en fin vase. Det er tanken som teller!

Morsdag og valentines

Pologenser i ull fra H&M. Foto: Produsenten

Morsdag og valentines

Leppepomade, Eigh Hour Cream fra Elizabeth Arden. Foto: Produsenten

Morsdag og valentines

Lue fra H&M. Foto: Produsenten

Morsdag og valentines

Denimkjole fra Other Stories. Foto: Produsenten

Morsdag og valentines

"Til de voksne" av Linn Skåber hos Ark.no. Foto: Produsenten

Morsdag og valentines

Øyemaske fra Shangpree. Foto: Produsenten

Morsdag valentine 1

Duftlys fra H&M Home. Foto: Produsenten.

Morsdag valentine 1

Vase fra Kid. Foto: Produsenten.

Hvordan var din opplevelse i dag?