Alt om Gisele Bündchen på åpningssermonien av OL

STRÅLTE: Supermodellen lyste opp den mørke stadion. Foto: AFP

Under helgens åpningsseremoni av OL ble det ikke spart på noe da supermodellen, Gisele Bündchen, stjal showet på catwalken. 

Camilla Christensen
Publisert:

I april 2015 ble det kjent at Bündchen (36) la opp karrieren på catwalken da hun for siste gang gikk visning for det brasilianske merket Colcci, under moteuken i Saõ Paulo.

Men i helgen gjorde Bündchen et brak av et «comeback», da hun var med på åpningsseremonien av OL i Rio, på det som hun forteller til People at er den lengste catwalken hun noen gang har gått på.

Skal du være med å åpne de olympiske leker, gjelder det å ikke ligge på latsiden - noe Bündchen langt ifra gjorde da hun gikk den 128 meter lange catwalken iført skyhøye hæler.

Ifølge Vogue hadde åpningsseremonien på Maracanã stadion 78.000 tilskuere og rundt 3 milliarder TV-seere, noe som uten tvil er det største publikumet Bündchen har hatt på «jobb».

NYHETER

Gisele Bündchen fikk norsk stylinghjelp

Høy splitt

Til sangen «The girl from Ipanema» hadde den brasilianske skjønnheten alles

øyne rettet mot seg.

Kjolen hun hadde på seg var fra den brasilianske designeren Alexandre Herchcoviten, og overfor Vogue har designeren sagt at han er stolt over at supermodellen valgte han til å designe kjolen, som han brukte over fire måneder på å lage.

Kjolen var dekket av gullpaljetter som skinte opp i den mørke salen. Den lange kjolen hadde en dyp V-utringning og en høy splitt, som fikk frem de lange beina til supermodellen.

NYHETER

Dette er Gisele Bündchens beste moteøyeblikk

På sin private Instagram-konto har Bündchen lagt ut en video av seg selv under åpningssermonien, hvor hun i bildeteksten forteller at hun er takknemlig for muligheten til være med på et så stort arrangement.

Ute etter ny kjole? Få med sommerens fineste festkjole på Trendguiden her:Publisert: