Nyheter

Hollywood-stjerne i norsk design på Saturday Night Live

VALGTE NORSK: Felicity Jones hadde på seg en blomstrete kjole fra ByTiMo på promoplakaten til Saturday Night Live. Her er Jones iført Gucci på Golden Globe tidligere denne måneden. Foto: Getty Images

Stjerneskuespilleren Felicity Jones (33) figurerte på Saturday Night Live i en romantisk kjole fra det norske merket ByTiMo. 

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den britiske skuespilleren Felicity Jones gjestet nylig det amerikanske talkshowet Saturday Night Live (SNL) iført en blomstrete kjole fra det norske suksessmerket ByTiMo.

VÅRLIG: Kjolen Felicity Jones hadde på seg på Saturday Night Live er fra vårkolleksjonen til ByTiMo og koster 1999 kroner. Foto: Oslo Runway

Kjolen Jones har på seg heter «Chiffon Bell Sleeve Dress» og er laget av viscose. Blomstermønsteret er inspirert av en vintagekjole fra 70-tallet og fargesammensetningen er inspirert av en japansk silkekimono.

KJENDIS

Så mye betaler Mette-Marit for Pia Tjeltas kjoler

– Fantastisk

Markedssjef i ByTiMo, Elisa Mollatt, er svært fornøyd med Jones' valg av antrekk.

– Det er utrolig gøy å se at visningen vår på Oslo Runway i august gir så god effekt. Stylisten som plukket ut stylingen til SNL var på visningen vår og elsket det, og ønsket derfor å få det tilsendt til sitt showroom i New York. Ikke lenge etter hadde Felicity Jones på seg en av vårens kjoler på SNL, forteller Mollatt og legger til at det er fantastisk for merket.

Det var den amerikanske innkjøperen Yael Quint bak Albright Fashion Library som fikk øynene opp for norsk design da hun gjestet samtlige show under Oslo Runway i fjor sommer.

– Samme dag som Quint hadde fått de norske klærne ut i butikken sin i New York kom stylisten bak Saturday Night Live, Tom Broecker, for å låne klær til Felicity Jones, sier Kristina Norbæk i This Is PR som står bak moteuken Oslo Runway.

KJENDIS

Hjemme hos markedssjef i ByTiMo Elisa Mollatt

Felicity Jones. Foto: Saturday Night Live

Jones har spilt i en rekke filmer som Star Wars, Spider Man og The Theory of Everything for å nevne noen. Sistnevnte vant hun Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. VALGT NORSK:

Internasjonal oppmerksomhet

Det er lang ifra første gang internasjonale kjendiser har blitt sett med det norske merket. Først ut var Gwyneth Paltrow som la ut et bilde av seg selv på Instagram i en av Pia Tjeltas kjoler for merket. Senere ble det klart at Paltrows livsstilsnettsted Goop skulle slippe sin egen kleskolleksjon i samarbeid med ByTiMo. I 2015 figurerte også Kylie Jenner i Vogue iført en av merkets romantiske blomsterkreasjoner.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Hjemme hos: Markedssjef i byTiMo Elisa Mollatt

  2. NYHETER

    Kronprinsesse Mette-Marit i norsk kjole på Nobel-banketten

  3. KJENDIS

    Melania Trump valgte amerikansk luksusdesign på valgdagen

Relaterte artikler

NYHETER

«Skam»-Josefine Pettersen i W Magazine

KJENDIS

Drew Barrymore ikledd norsk design

NYHETER

James Franco i norsk design: – Surrealistisk

NYHETER

ByTimo til amerikanske Moda Operandi

NYHETER

Gigi Hadid valgte norsk design nok en gang

NYHETER

Hun introduserer stjernene for norsk design

NYHETER

Gigi Hadid i Holzweiler nok en gang