Kim Kardashian West avslører skjønnhetsregimet

ÅPNER OPP: Kim Kardashian West bruker mye tid på å opprettholde utseendet. Foto: Diane Bondareff/AP

Reality-dronningen forteller hva som kreves for å opprettholde utseendet hennes. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Kim Kardashian West og hennes berømte familie har påvirket skjønnhetsidealer og trender de siste ti årene.

Trender som contouring og matte leppestifter kan spores tilbake til den berømte familien, og det har senere både Kardashian West og lillesøster Kylie Jenner tjent store penger på.

NYHETER

Bringer kroppsglitteret tilbake med nakenstunt

Nå avslører Kardashian West hvor mye som faktisk krever for å opprettholde hennes ytre. I et nytt stort intervju med Elle bryter realitydronningen ned hvor lang tid hun bruker på kropp og utseendet.

«En time trening hver morgen klokken 6. Så en time i hår og sminke, hver dag. Manikyr og pedikyr hver tiende dag. Brynene ordnes hos Anastasia hver tredje uke. Tannbleking, spraytan, hårfjerning, laser for å stramme huden (men gjør det sjeldnere), vitaminer for hud og hår, pluss et sjelden maraton for å ordne håret (som flettene som tok seks timer)», står det i magasinet.

Myndigheter om kosttilskuddene: Ulovlige, potensielt farlige og feil

Øyevippene er naturlige, sier hun og takker sine armenske gener.

– Du må være født til dette

Kardashian West møter Elle med håret flettet «corn rows» ala Bo Derek. Det har hun fått kritikk for tidligere, og debatten rundt kulturell appropriasjon raste i sosiale medier også denne gangen, skriver magasinet.

Kardashian West er blant kjendisene som får skylden for kirurgi-boom:

Familien sjokkerer ofte med dristige valg i utseende og klær, eller mangel på klær. Kardashian West har skapt flere overskrifter for sine stunt, men forteller at det ikke lenger påvirker henne.

– I starten tok jeg til meg folks meninger. Nå er jeg fornøyd med livet mitt og jeg bryr meg ikke lenger. Det er andre ting som gjør meg lykkelig nå, men jeg sverger du må være født for å takle dette, det er ikke for alle. Jeg vet at jeg tåler det, forteller hun.

HÅR

KIM KARDASHIAN WEST AVSLØRER SITT HEMMELIGE SKJØNNHETSTRIKS

Forvirret over den berømte familien? Her er grunnen til at de er berømte:

Publisert: