Nyheter

Tidligere Frøken Norge-vinner Melinda er med i ny realityserie

AKTUELL: Den norske modellen Melinda Elvenes er med serien «Styling Hollywood». Foto: Igor Zaitcev/@igorzaitvec via @m.elvenes

– Målet mitt har aldri vært å bli realitystjerne, sier Melinda Elvenes (33).

Ingeborg Aspeli
Publisert:

I 2010 stakk Melinda Elvenes fra Larvik av med tittelen Frøken Norge. Ikke lenge etter pakket hun sakene og flyttet til USA for å jobbe som modell og skuespiller. Først bodde hun noen år i New York før hun slo seg ned i Los Angeles.

Nå er hun aktuell med Netflix-serien «Styling Hollywood», hvor man følger kjendisstylist Jason Bolden og ektemannen, interiørdesigner Adair Curtis. De Hollywood-stjerner som Yara Shahidi, Alicia Keys, Serena Williams og Vanessa Hudgens på kundelisten.

MISS UNIVERSE: Melinda Elvenes var med i Miss Universe for å representere Norge i 2010. Foto: Ethan Miller/Getty Images

Melinda jobber som assistent for Curtis, og man får et innblikk i hvordan hun sjonglerer livet i LA med ulike interiørprosjekter, som modell og ikke minst mor.

Elvenes forteller at det er helt tilfeldig at hun ble med i realityserien.

– Jeg begynte bare å jobbe litt for Jason og Adair siden jeg hadde tid til overs, også ble det plutselig en realityserie, sier hun til MinMote.

I serien får man blant annet se Elvenes være modell for Jason Bolden da han skal finne kjoler til Hollywood-kjendisene, samt at hun lærer sin tre år gamle sønn norsk.

Hun var først skeptisk til å være med.

– Målet mitt har aldri vært å bli realitystjerne, sier hun og legger til:

– Jeg er ganske lite Hollywood: Jeg vil heller sitte hjemme og se på «Paw Patrol» med sønnen min, enn å dra på fest hjemme hos en kjendis.

NYHETER

Norske Rikke styler Kim Kardashian

PÅ SKJERMEN: Melinda sammen med resten av gjengen i «Styling Hollywood». Foto: Netflix

Hun forteller til at reisen fra Frøken Norge til å jobbe som modell og skuespiller i stjernes by har vært vanskelig, men også veldig lærerik.

– For litt over et år siden bestemte jeg meg for å gi mer faen og bare være meg selv. Først da fant jeg flowen min og begynte å booke alle auditions jeg dro på. Spørsmålet om å bli med i «Styling Hollywood» kom måneder senere som en velfortjent marsipangris etter å ha funnet mandelen i grøten, sier hun.

Hun opplever at det er stor forskjell på å jobbe som modell i USA sammenlignet med i Norge.

TILBAKEBLIKK: Melinda Elvenes på en premiere i Oslo i 2010, det samme året som hun ble Frøken Norge. FOTO: SARA JOHANNESSEN/VG

– Jeg gjorde mest motevisninger i årene før jeg flyttet, mens i USA har jeg endt opp med å gjøre kommersiell print og TV-reklamer. Det som er helt klart er at alt er så mye større her. Mere arbeidstimer og flere auditions. Man får mer nei enn ja, men når man først får ett gjennombrudd så er mulighetene uendelige.

På spørsmål om realityserien har gitt mersmak svarer hun:

– Jeg har ikke peiling! Jeg tror helt ærlig at jeg ikke har forstått hva jeg er med på.

Publisert:

Relaterte artikler

KJENDIS

Fem ganger «Emily in Paris» minnet oss om hvorfor vi savner «Sex og Singelliv»

LIVSSTIL

Minesommerperler: Danu Sunth

NYHETER

Norske Kristine Frøseth på stjerneliste

NYHETER

Norske Anouskha: – Jeg føler jeg er en av dem som holder bransjen tilbake

NYHETER

Halima Aden slutter som catwalk-modell

KJENDIS

Norske Rebekka er «Riverdale»-designeren: – Kan få sparken i morgen

NYHETER

Emmy Awards: Se de fargesterke antrekkene