5 gjenbruksprofiler vi inspireres av nå

FUNN: Her er noen av Gustav Broströms loppekupp.

Nå vil vi på loppejakt ASAP!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Syns du loppemarked og bruktshopping er et vanskelig ork? Her er fem profiler som stadig inspirerer oss til bruktshopping:

Siggefyndar

Sigfrid Billgren er kunstner, og deler stadig sine «fynd» på Instagram – og det er gjerne kunst det er snakk om. Han viser hvordan han kombinerer sine loppemarkedsfunn med hverandre, og skaper sin egen unike stil.

Gustavsrum

Hva er det med svenskene og loppis? De har i hvert fall sansen. Gustav Broström har laget hashtagen #loppisvardag, hvor gjenbruksinteresserte stadig legger ut bilder av sine beste kjøp. Broström inspirerer oss også stadig med sine utrolige vintagefunn – som ofte inkluderer både kunst og porselen.

Palm Beach Thrifters

Det er ingen tvil om at vi gjerne skulle ha tatt oss noen skikkelige runder på gjenbruksshopping «over dammen». Ambie Hay deler sine velkuraterte funn fra Florida, som gir oss den et lite, tropisk lysglimt i hverdagen. Vi blir i hvert fall ikke lei av å kikke på reels av rotting og blåhvit porselen med det første!

All the peaches please

Lena Werner har virkelig opparbeidet seg et øye for hvordan man skal finne det virkelige gullet blant gråstein. Hun styler sine bruktfunn sammen, og det viser seg ofte at det er ekte designkupp. Hun har et særlig godt øye for lamper

Emmas loppade

Emma viser at ditt neste bruktfunn kan koste en slikk og ingenting – og vi blir inspirert til å komme oss ut på loppejakt.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: