Renate Reinsve med stjerneteam i Hollywood: – Veldig stort

MOTEBRANSJENS NYE FAVORITT: Renate Reinsve fra Drammen har fått innpass i Hollywood. Her er hun kledd opp i og av Chanel.
MOTEBRANSJENS NYE FAVORITT: Renate Reinsve fra Drammen har fått innpass i Hollywood. Her er hun kledd opp i og av Chanel. LOIC VENANCE / AFP

– Hun er helt rå, sier den norske skuespilleren om sin nye Los Angeles-stylist.

Renate Reinsve (33) er i disse dager i Hollywood og driver Oscar-kampanje for filmen «Verdens verste menneske». Reinsve har tatt filmbransjen med storm etter at hun vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle på Filmfestivalen i Cannes. Etter det har det gått slag i slag, første rad under moteuken i Paris, kjendisfester, «TV-opptredener og forsiden av norske Elle. Denne uken toppet det seg muligens, i alle fall på motefronten.

På Instagram annonserer hun nå at hun samarbeider med stjernestylisten Karla Welch, som har en eksklusiv kundeliste bestående av it-jenter og superstjerner fra Hollywood.

Håp om et langt samarbeid

I kommentarfeltet har Welch skrevet «Til mange flere dager» med et hjerte. Det er dermed god grunn til å tro at dette blir et samarbeid vi vil se mer til. Den norske skuespilleren er nemlig minst like begeistret som stylisten over samarbeidet.

– Det er veldig stort for meg å få jobbe med henne. Hun er helt rå og veldig on point politisk, sier Renate Reinsve til MinMote.

– Hun jobber med mange store og nå har jeg fått en del oppmerksomhet rundt Oscar-kampanjen her i USA, så det var gjennom det at vi startet å jobbe sammen.

– Hun vet mye mer enn meg og jeg gleder meg til å lære masse.

«En av verdens mektigste stylister»

Welch har en stjernespekket kundeliste som består av blant annet Hailey (24) og Justin Bieber (27), Olivia Wilde (37), artisten Lorde (25) og Tracee Ellis Ross (49).

Hun er omtalt som en av verdens mektigste stylister av blant annet The Hollywood Reporter og The New York Times. Hun har vært nominert og vunnet flere priser for arbeidet sitt siden hun startet karrieren sin.

For deres første styling-samarbeid var Reinsve kledd i et helrødt ensemble fra den britiske mann-og-kone designduoen Kwaidan Editions.

Antrekket er fra deres vår/sommer-kolleksjon for 2022.

A post shared by Kwaidan Editions (@kwaidaneditions)

Welch har også gjort store kampanjer for blant annet Dior, Chanel og Prada. Selv om Welch nok er best kjent som motestylist, er hun også en iherdig entreprenør og står bak firmaene The Period Company som selger mensentruser, klesmerket X Karla og moteplattformen Wishi.

Stjernenes favoritt

Reinsve annonserte også et samarbeid med en ny frisør. Lorna Maria Vigi er en gammel ringrev i gamet og er fast inventar når det er Oscar, Emmy og Golden Globes. Hun har stylet blant annet Anne Hathaway (39), Cameron Diaz (49), Reese Witherspoon (45) og Sandra Bullock (57) til den røde løperen i en årrekke.

Sistnevnte har henne også som sin absolutte favoritt, og har brukt henne på prosjekter som «Bird Box», « Miss Congeniality» og «Oceans 8». Vigi står oppført som håransvarlig for utallige filmer og TV-serier på IMDB, blant dem «Big Little Lies», «The Morning Show» og «The Holiday».

Senest i går fikk Vigi prisen som årets hårstylist av «InStyle Magazine», der en av hennes trofaste klienter, Reese Witherspoon, holdt en tale og overrakte prisen.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?