People: Dette er betydningen bak Märthas forlovelsesring

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har tatt forholdet et skritt videre.
FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har tatt forholdet et skritt videre. Babak Golkar/elevateYOU

Valgte ring med spesiell, personlig betydning.

Tirsdag kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise (50) har forlovet seg med Durek Verrett (47). Med forlovelser følger det også gjerne en ring, og denne forlovelsesringen var ikke noe hva som helst.

Ifølge magasinet People ligger det nemlig en helt spesiell, spirituell mening bak.

Magasinet hevder å ha snakket med en talsperson for paret som bekrefter at Verret har brukt seks måneder på å designe ringen sammen med smykkedesigner Joy Sangalang Smith. Ringen består av en stor smaragd og flere diamanter.

Smaragden skal ha blitt valgt for å symbolisere «betingelsesløs kjærlighet og hjertets styrke for motgang». Edelstenen skal også være plukket ut fordi smaragder er blant dronning Sonjas favoritter. Stenen er ifølge magasinet hentet fra Brasil, og er på 3,5 karat.

GIFTEKLARE: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett sier de ikke har det travelt med å inngå ekteskap.
GIFTEKLARE: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett sier de ikke har det travelt med å inngå ekteskap. Daryl Henderson / NTB

Etter at forlovelsen ble annonsert har både Märtha og Durek delt sine lovord om hverandre på Instagram. Durek omtaler seg og Märtha som et sjelfullt, spirituelt par, og at de vil bruke sin kraft på å skape en bedre verden basert på kjærlighet og aksept.

Durek, som er kjent som sjaman, har også inkludert de fire elementene i sitt design. Båndet rundt ringen består av 19 diamanter og fire trilliant-kuttede diamanter som representerer elementene jord, luft, vann og ild. Den har også 12 ekstra diamanter rundt overflaten, som skal beskytte deres bånd mot negativitet.

Ringen har også tre litt større diamanter som skal representere Märtha Louises tre døtre, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Talullah. På undersiden av ringen skal det være inngravert en knute som symboliserer parets forening.

På forlovelsesbildet som ble delt er de to stylet av Maggie Alava, som er deres personlige stylist.

– Det var en stor ære, skriver stylisten på Instagram og ønsker paret all hell og lykke i fremtiden.

Verrett er kledd i dressjakke med blondeparti fra Dolce & Gabbana og deres «light therapy»-kolleksjon. Märtha Louise har på seg en kjole fra Rita Vinieris i toner av grønt og rødt. Vinieris er kjent som brudedesigner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?