Kjolen du kan bruke hele sommeren

For en gangs skyld kryper sommerens kjolemote nedover og ikke oppover. I sommer er maixkjolen noe av det mest moteriktige du kan kle deg i.

Cathrine Elnan
Publisert:

Maxikjolen var sterkt tilstede på visninger hos motehus som Stella McCartney, Missoni og Pucci, og kjolen har også blitt omfavnet av stilikoner som Whitney Port og Nicole Richie.

Sammenlignet med de korte sommerkjoletrendene som har vært dominerende i motebildet tidligere, har maxikjolen en mer avslappet, hverdagslig og hippieinspirert look. Sesongens maxikjoler har et bredt spekter av stoff, fasonger, farger og mønstre, og er et komfortabelt alternativ på både varme og mer kjølige sommerdager.

Foretrekker du maxiskjørt framfor maxikjole?Se sommerens hotteste skjørt!

Bohemsk på dagtid

Maxikjolen er et allsidig plagg og kan brukes både til fest og til hverdags. For en mer avslappet stil på dagtid kan man velge en enkel kjole i et lett bomullsstoff, sammen med en denimjakke og et par lekre gladiatorsandaler, som sett på Jessica Alba. Dette er en look som passer utmerket på vei til stranden, i parken eller til lunch i byen. Du kan også bruke maxikjolen med flip flops og en stor skinnveske, som Nicole Richie og Lauren Conrad. Maxikjolen trenger heller ikke helt ned til bakken. Hvis du vil ha litt sol på leggene kan du gå for kjolelengden som stopper nederst på leggen, slik som kjolen til Nicole Richie.

MinMote.no - Norges største moteside

Elegant på kveldstid

Til kveldstid kan man velge en maxikjole med mønster eller med et mer delikat stoff, for eksempel silke. Whitney Port har valgt å holde tilbehøret enkelt til sin ermeløse maxikjole, og framhever kjolen med knallrød neglelagg og et stort armbånd. Et statement-smykke er også et tilbehør som kan bidra til å gjøre kjolen mer glamorøs, og kilehælsandaler er perfekt hvis du skal på fest og vil gå for en mer sofistikert look.

Vil du vise mer av bena?Her er sommerens shortser!

Relevante artikler videre:

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

untitled link

Den hotteste hårfargen!Platinablondt hår

Våg å prøve noe nytt! Oppdater makeupen din

Slik legger du perfekt leppestift!Les vår leppestift-guide

Publisert: