Ti kule strandvesker

Velg en praktisk, sommerlig og fargerik veske til stranden denne sesongen. Her finner du ti varianter til inspirasjon.

Cathrine Elnan
Publisert:

Selv om vi nærmer oss august, er det fremdeles flere solskinnsdager igjen. Og en kjekk veske er et must når man skal på stranden, enten man er heldig med finværet her hjemme eller tar turen til sydligere strøk for å nyte strandlivet der.

Lurer du på hva du skal ha på nesen i sommer?Her er de hotteste solbrillene!

Størrelse

For en god dag på stranden trenger man som regel å ha med seg en del ting. Håndduk, drikke, magasiner, bøker, solkrem og snacks er bare noe av det som skal få plass i vesken. Derfor lønner det seg med en stor strandveske, som samtidig har solide håndtak for å tåle vekten.

Lenge siden siste pedikyr? Slik gjør du føttene klar for sandalene!

Kurv

Når man skal på stranden, er det lurt å velge en veske som ikke blir ødelagt av litt sand eller vann. Det er greit å legge den dyreste designervesken hjemme, og heller velge en strandveske i materiale som strå, kurv eller bomull. Med strå- og kurvvesker kan du lett børste vekk sanden, og tøyvesker kan du slenge i vaskemaskinen.

For liten plass i kofferten?Slik pakker du feriekofferten!

Mønster

I de glade sommermånedene kan man eksperimentere med farger, mønstre og stiler. Gå for en strandveske med sommerlige og friske farger, en klassisk seilervariant med blå eller hvite striper, eller en i sesongens leopard-, blomster eller batikkmønster.

Relevante saker videre:

På tide med en opprydning i garderoben?Få gode tips her!

Stjernene digger militærjakkene.Slik får du stilen!

Røde lepper er alltid inn.Slik gjør du det

Stjel stilen. Slik bruker stjernene blonder

Publisert:

Finn mer innhold om: