minMotes favorittblogger: – Blås i hva alle andre mener

Ulrikke Lund (22) er kåret til Norges beste moteblogger av minMotes lesere. Her er hennes mote- og skjønnhetstips.

Jennifer Bråthen
Publisert:

minMote nominerte tidligere i vår ni bloggere vi mente var blant Norges beste. Da minMote-leserne avga sine stemmer, var det motebloggeren Ulrikke Lund som gikk av med seiren. Nå kan hun smykke seg med tittelen «minMotes favorittblogger».

Lund har i hele fem år latt seg inspirere av stilikonet Mary-Kate Olsen og bloggerens beste motetips er rett på sak:

– Blås i hva alle andre mener - kle deg i akkurat hva du føler for. Dømmende mennesker er kjedelige mennesker.

I tillegg mener Lund det er viktig å bli kjent med sin egen kropp og hva som er flatterende.

– Jeg er for eksempel bare 1.57 centimer høy, så om jeg ikke kledde meg for kroppsfasongen hadde jeg sett ut som verdens laveste menneske, sier hun til minMote og legger til:

– Jeg har lært at blant annet ensfarget, mørkt nede og lyst oppe i kombinasjon med høye sko er med på å gjøre meg høyere. Å bruke noen timer foran speilet før du går på shopping er den smarteste investeringen du kan gjøre.

LES OGSÅ: 10 avslørende bluser i butikk nå

Lunds garderobe er full av iøynefallende sko, kreativt tilbehør og designklassikere, men det er tydelig at jenta elsker å eksperimentere for hennes klesstil er varierende.

– Stilen min er veldig humørsyk. Alt fra avslappede antrekk til blondekjoler og 15 centimeter høye hæler blir flittig brukt, forteller hun.

– Jeg prøver å flytte grenser og utfordre meg selv.

Lund vant avstemmningn med bare 163 stemmer mer enn «Living Doll». På tredjeplass kom «Nette Nestea». Lund mener hun vant fordi hun har Norges beste lesere.

– De er så snille og støttende, men jeg tror og håper også at det handler om at jeg vokser stilmessig og tør å skille meg ut selv om jeg bor i Bergen, sier hun og legger til:

– Det er så mange fashionistaer i dette landet, men det at jenter føler at de ikke kan pynte seg i hverdagen for å unngå blikk synes jeg er trist. Kreativitet skal jo hylles!

Her er Ulrikke Lunds skjønnhetsfavoritter:

LES OGSÅ: Derfor er det vanskelig å være gift med minMote-Sonia

LES OGSÅ: Pupper, rumpe og lår – kurvene gutta kjemper om

Publisert:

Finn mer innhold om: