Nyheter

Råsexy Adelén eide den røde løperen

HOT: Adelén stjal showet på kjendisgallaen i en råsexy blondekjole med gjennomsiktige partier. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

I en gjennomsiktig blondekjole og minimal truse regjerte stjerneskuddet Adélen (19) på kjendisgalla mandag kveld. 🔥

 • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Mandag kveld var Chat Noir i Oslo fylt opp til randen av norsk kjendiselite da Se og Hør holdt sin årlige kjendisgalla. Se alle antrekkene fra rød løper her.

NÅR BAKENDEN ER GOD: Adelén fikk all oppmerksomheten på rød løper da hun stilte i en gjennomsiktig blondekjole fra Ganni med en sexy body, høye hæler og Balenciaga-clutch. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Likevel var alles øyne klistret på Norges aller hotteste navn om dagen; Adelén. Skal Vi Danse-vinneren kjørte på med en minimal body, gjennomsiktig blondekjole fra Ganni med lange ermer og høy hals.

Få eksperttips: Slik holder du stilen i vinterkulda

- Jeg er veldig glad i lange, ettersittende kjoler som fremhever figuren min. Det siste året har jeg gått i veldig mye sort, mye mer enn jeg noen gang har gjort. Jeg har kanskje blitt mer voksen, og vil at stilen min skal gjenspeile det, sier Adelén til MinMote.

Les også: Den perfekte julebordsminken med enkle steg

Til kjolen hadde Adelén kombinert en luksusclutch fra Balenciaga, og sorte klassiske pumps. Ørene var pyntet med glamorøse øredobber, og håret stylet i en stram hestehale.

- Internasjonalt nivå

MinMote-leder Martine Lunder mener Adelén ser ut som en million.

- Adelén ser helt fantastisk ut. Hun kjører superstjernestilen fullt ut, og har til og med dratt på med en Ariana Grande-hestehale. Det er ikke ofte vi i Norge har en anledning til å ta den helt ut på den røde løperen, men Adélen gjør det med glans i dag. Hun ser ut som hun kommer rett ut fra Oscar-utdelingen, sier MinMote-lederen og fortsetter:

- Kjolen er veldig gjennomsiktig, men helt innafor når den balanseres med lange ermer og høy hals. Dette var virkelig internasjonalt nivå.

Saken fortsetter under bildet!

LIKER LANGE KJOLER: Garderobefavoritten er for tiden lange kjoler som fremhever figuren, forteller Adelén til MinMote. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Tone om Adelén: - Vi er ikke helt ulike

Tone Damli var også blant gjestene mandag kveld. 27-åringen hadde på seg en hvit fløyelskjole fra kjendisdesigneren TSH, og veske og sko fra Saint Laurent.

Damli og Adelén er begge representert av Eccentric Music, og manager David Eriksen. Damli innrømmer at hun ofte føler seg som Adeléns beskyttende storesøster, og skryter 19-åringen opp i skyene.

- Jeg ser mye av meg selv i Adelén, vi er ikke så ulike i væremåte. Jeg er selvfølgelig veldig stolt av hva hun får til. Hun er helt rå. Det var veldig gøy og fortjent at hun vant Skal Vi Danse - det finaleshowet var helt vilt.

Slik sminker du deg som Tone Damli på fest

Damli forteller at hun ofte pleier å gi tips og råd til 19-åringen.

- Hun kom inn i bransjen veldig ung akkurat som meg, og ble kastet i det relativt fort, og da er tips alltid godt å få. Tipsene hun har fått har gått på det å bli vant til å stå på scenen, og å være på arrangementer som dette blant annet, sier Damli til MinMote og legger til:

- Men jeg må si at hun lærer veldig fort.

STORESØSTER: - Jeg føler jo selv at jeg er en beskyttende storesøster for Adelén noen ganger. Vi er ikke så ulike nemlig, sier Damli til MinMote. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Publisert:

Les også

 1. MOTE

  Håndballklister og airbrush: Her er «Skal vi danse»-hemmelighetene

 2. KJENDIS

  «Skal vi danse»-Adelén: - Å dra på ekstra bør ikke bety mindre klær

 3. NYHETER

  Gigi Hadid kveldens frekkeste - se alle kjolene fra American Music Awards her

Finn mer innhold om:

 1. Klær
 2. Trender
 3. Kjendiser

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk glam-antrekkene fra kjendisgallaen

LIVSSTIL

Årsoppsummering: Artist og «Skal vi danse»-vinner Adelén

NYHETER

Emilie «Voe» Nereng med rød løper-comeback: – Litt ubehagelig

NYHETER

Se antrekkene fra stortingsmiddagen på Slottet

MOTE

Ti norske motehøydepunkter i 2015

NYHETER

Kongeparet 80 år: Mette-Marit i ny gallakjole

NYHETER

Mette-Marit i gjenbrukskjole med glitterbelte: – «Too much»