Kylie Jenner knapt til å kjenne igjen på Golden Globe

SØSTRENE SISTERS: Kourtney Kardashian og Kylie Jenner representerte reality-familien på etterfesten til Golden Globe. Foto: NTB scanpix

Å «keep up with the Kardashians» blir stadig vanskeligere når søstrenes utseende endres hver uke. Sist ut er Kylie Jenner som ikke var til å kjenne igjen på Golden Globe-nachspielet.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Én ting er gallakjolene på den røde løperen før selve utdelingen. Kate Hudson og Rosie Huntington-Whiteley regjerte mens andre måtte andre tåle ironisk slakt på Instagram.

Les også: Dette er Golden Globe-vinnerne 2016

Kylie Jenner (18) og Kourtney Kardashian var ikke invitert til selve utdelingen, likevel har de klart å kuppe en stor del av medieomtalen.

Og den som får soleklart mest oppmerksomhet er Kylie.

VGTV: Se hvordan DiCaprio reagerer når Lady Gaga bumper borti

Kylie Jenner Golden Globe

RUFSETE: Mørch Husby mener en stram hestehale og renere sminke matchet med en lekker kjole som på Golden Globe-etterfesten, kler Kylie bedre enn skinn og rufsete hår. Foto: NTB scanpix

Kylie Jenner Golden Globe

SMALERE: Kjendisstylist Christopher Mørch Husby mener Jenner har blitt sminket smalere i ansiktet. Foto: NTB scanpix

– Ansiktsløftning light

Når kjendisstylist Christopher Mørch Husby analyserer Jenners look, er også han enig i at hun nesten ikke er til å kjenne igjen. Han mener videre at transformasjonen har mye å gjøre med makeup-teknikken som er brukt.

EKSPERT: Kjendisstylist Christopher Mørch Husby. Foto: Ole Martin Halvorsen

– Det er blitt brukt en rekke makeup-teknikker for å få Kylie til å se smalere ut i ansiktet. Plassering av lyst og mørkt i ansiktet er «alfa omega», altså konturering. Makeup-artisten hennes har også dratt øyenskyggen mer ut i ytterkantene, noe som gjøre øynene smalere ut. Den ekstremt stramme hestehalen hjelper også en del og kan fort gi deg illusjonen av en ansiktsløftning light forteller Mørch Husby, som understreker at han er stor fan av realitystjernen.

Følg Christopher på Instagram her.

Kjendisstylisten peker også på det enorme kroppspresset i Hollywood.

– For meg ser det ut til at Kylie også har gått ned i vekt, noe som absolutt ikke var nødvendig, men som har forandret ansiktet hennes en del. I USA finnes det et kroppspress vi ikke engang kan se for oss her i Norge, og Kylie Jenner har trolig ligget så til de grader i hardtrening før denne kvelden, sier han og legger til:

– Dessverre er dette for noen minst like viktig som hår, make-up og riktig kjole, enten de liker å innrømme det eller ei.

Den eldste av Kardashian-søstrene, Kourtney, hadde på seg kjole fra Julien Macdonald, stram hestehale og rød leppestift.

Få Christopher Mørch Husbys beste tips til konturering her:

Publisert:

Finn mer innhold om: