Victoria Beckham viser humor og ny kolleksjon på instagram

KJENT POSE: Victoria Beckham på den røde løperen i Cannes i år. Foto: Andreas Rentz/Getty Images.

Designer og tidligere «Spice Girl» Victoria Beckham leker med sønnen Brooklyn, en «Posh»-maske og viser frem ny kjole fra egen kolleksjon 

Maiken Svendsen
Publisert:

Victoria Beckham (41) er kjent for sin strenge mine, men i går kveld viste hun sine over 11 millioner instagramfølgere at hun har en annen side også. Bildet er tatt i hagen sammen med hennes eldste sønn, Brooklyn, som har tatt på seg en pappmaske av «Posh»-spice.

«Flott kveld med «Posh»! Hvem hadde trodd at hun var så artig?!», skriver hun under bildet.

MOTE

10 ting du må vite om motedronningen

Selv om bildet viser en annen side av designeren så har hun heller ikke smilet med seg her. Hun har tidligere fortalt at det er motebransjen som har tatt smilet hennes bort fra offentligheten. Den gangen omtalte hun minen som en maske hun tar på seg.

BROOKLYN IFØRT «POSH»-MASKE: Victoria Beckham kan tulle med barna. Til tross for at hun heller ikke her smiler til kamera

Fru Beckham benytter posten til å promotere sin nye kolleksjon fra sitt eget klesmerke. Hun viser en enkel grå genserkjole, stylet med stroppesandaler med høy hel, dog ikke fra hennes egen kolleksjon.

Fashonistafamilien

Victoria Beckham er ikke eneste som gjør det stort i motebransjen i den celebre familien. Sønnen Brooklyn landet nylig coveret på italienske L'uomo Vogue, som bærer høy prestisje i motebransjen.

Avsluttet en epoke: – Jeg klarer ikke gå i høye heler lenger

I vinter hadde Romeo Beckham (13) hovedrollen i Burberrys julekampanje. Sammen med kjente navn som Elton John og Naomi Campbell hedret luksusmerket filmen «Billy Elliot».

Publisert:

Finn mer innhold om: