Sjekk Mette-Marits doble veskeluksus

VESKEFEST: Kronprinsesse Mette-Marit ankom hotellet i Molde med to designervesker hengende på samme arm. Den semskende Céline-vesken er bakerst og over henger en rød veske signert motehuset Prada. Foto: NTB scanpix

Kronprinsessen ankom Bjørnsonfestivalen i Molde med to designervesker på armen med en samlet verdi på over 30 000 kroner.

Publisert:

Det var da Mette-Marit ankom Alexandra Hotell i Molde, i forbindelse med åpningen av Bjørnsonfestivalen, at hun hadde to eksklusive designervesker på samme arm. Det var Se Her som først omtalte saken.

Den mørkeblå Céline-vesken har en verdi på rundt 17 000 kroner og er en av de mest populære designerveskene for tiden. Kronprinsessen legger ikke skjul på at hun er glad i lukusdesign, og bar også en rød Prada-veske med en nåværende prislapp på cirka 14 000 kroner.

Kronprinsessen fikk tidligere denne måneden skryt for et antrekk hun bar på et offisielt oppdrag i Moss.

- Fin representant

FØLGER MED: Elle-redaktør Signy Fardal mener Mette-Marit kler seg for rollen sin og er en fin representant for Norge. Foto: Jørgen Braastad/VG

Sjefredaktør Signy Fardal i motemagasinet Elle påpeker at designerveskene kronprinsesse Mette-Marit bar over armen er svært populære blant moteinteresserte jenter.

- Vi bruker ikke begrepet «it-vesker» lenger. I dag handler det mer om hvilke merker som er populære enn en konkret veske. Men både Céline- og Prada-vesker er «hot» tilbehør, sier Fardal til MinMote.

Sjefredaktøren er glad for at Norge har en kronprinsesse som holder seg oppdatert på klesfronten.

- Generelt har Mette-Marit en utsøkt stil med fokus på kvalitet. Hun kler seg for rollen sin på en uklanderlig og perfekt måte, og er en fin representant for Norge, sier Fardal.

Kronprinsessen skiftet fra hverdagsantrekket til en lyseblå kjole fra Pia Tjelta ByTimo. Det er ikke første gang Mette-Marit bruker den blomstrete designkjolen.

Ikke overrasket

Kongeekspert og forfatter Carl Erik Grimstad er ikke overrasket over kronprinsessens doble veskeluksus.

- Ingen kan ha unngått å legge merke til at det har vært mye fokus og kritikk rundt Mette-Marits bruk av luksustøy, vesker og sko. Det virker på meg som hun har bestemt seg for å ikke bry seg om denne kritikken, men jeg er usikker på hvor lurt det er, sier Grimstad til MinMote.

Kronprinsesse Mette-Marit har etterhvert utviklet en stødig smak og blitt en stilsikker dame. Her er hennes særegne stiltegn.

TRENDY: Mette-Marit ankom hotellet i Molde iført mørkeblå strikkegenser, blå bukse, sko fra Diemme og vesker fra Prada og Céline. Foto: NTB scanpix
DESIGN-PRINSESSE: Kronprinsesse Mette-Marit hadde skiftet før det offisielle oppdraget og var iført kjole fra Pia Tjelta by Timo, rød blazer og designerveske fra Prada. Foto: NTB scanpix
SOMMERLIG: Kronprinsessen var sommerlig antrukket da hun var på vei til åpningen av Bjørnsonfestivalen, og tok seg tid til å hilse på publikum i Moldes gater. Foto: NTB scanpix
Publisert:

Finn mer innhold om: