Overgår seg selv - Kate i sprek design

Kate Middleton (30) har forlengst etablert seg som stilsikker og elegant, men i går kveld overgikk hun seg selv i sprek design.

I går var det London-premiere på Disney-filmen «African Cat's». Regnet øste ned, men det hindret ikke prins William og Kate i å vise seg på den røde løperen.

For anledningen var hertuginnen iført en skreddersydd kjole fra den britiske designeren Matthew Williamson. Da kjolen ble vist på catwalken tidligere i år, var ikke utringningen utsmykket. Britisk presse hevder derfor at designeren har gitt Kates kjole det lille ekstra for anledningen. I tillegg til den utsmykkede kjolen og forlovelsesringen, gikk hertuginnen for iøynefallende øredobber fra Kiki McDonough samt en klassisk clutch og sorte pumps, som trolig er fra Emmy Shoes.

LES OGSÅ:Kates sikreste stilkort – se den ultrafeminine Packham-kolleksjonen

– Kate ser nydelig ut i den utsmykkede kjolen fra Matthew Willamson. Det er flott at hun velger britisk design, og det er gøy at hun velger Williamson som er litt mer leken enn de designerne hun vanligvis går for. Kongelige kvinner må være elegant antrukket, men det betyr ikke at antrekkene må være kjedelige. Prinsesse Madeleine valgte nylig å bruke en kjole designet av motebransjen store yndling, Victoria Beckham. Jeg håper at vi snart får se hertuginne Kate i en kreasjon signert den dyktige fotballfruen, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Kate har forlengst imponert motepressen med sine antrekk, men i går beviste hun nok engang at hun er i en egen klasse når det kommer til valg av antrekk i offentlig sammenheng. Kjolen til hertuginnen vil ikke havne i butikk før til høsten.

LES OGSÅ: Sjekk Sandra Lyng Haugens stilforvandling

LES OGSÅ: Se Maddes klassiske jobbantrekk

Hvordan var din opplevelse i dag?