Denne Hollywood-stilen har du råd til

Hollywood-kjendisenes avslappede klesstil kan kopieres til en rimeligere penge. Her får du klestipsene.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Før kjendisene ankommer den røde løperen har de ofte fått hjelp av godt betalte stylister. På privaten er det ikke alltid slik. Her er tre profilerte, stilsikre jenter som viser at det slett ikke må en stylist til for å se bra ut i hverdagen. minMote vider deg også hvordan du kan kopiere stilen uten å blakke deg.

Diane Krüger:

LES OGSÅ: Sommerens hotteste shortser - dette vil minMote-Sonia se gutta i

Skuespilleren ser alltid velkledd ut, selv når hun er på festival. Her har hun kombinert en stripete bomullskjole med skinnbelte og ankelstøvletter. Håret henger over skulderen i en løs flette, og hun beviser nok en gang at det enkle ofte er det beste.

Kate Bosworth:

Bosworths valg av kjole er både lekent og avslappet. Kjolens fasong gjør den svært anvendelig, mens det eksentriske mønsteret tilfører henne det lille ekstra. Topp antrekket med klassiske briller og komfortable sandaler.

Rachel Bilson:

Løse bukser, iøynefallende singlet og gule platåsko. Ikke en åpenbar kombinasjon, men når det blir gjort slik Bilson gjør her, ser man hvor raskt man egentlig kan style et stilsikkert, men avslappet hverdagsantrekk.

LES OGSÅ: Pupper, rumpe og lår – kurvene gutta kjemper om

LES OGSÅ: Olsen-tvillingene knuste utfordrerne - stakk av med gjev motepris

Publisert: