Gjør leppene sommerklare

Her er tipsene for å holde leppene kysseklare og fine gjennom varme dager.

Sara Johannessen
Publisert:

Tørre og sprukne lepper er lite hyggelig om sommeren. Forebygg problemet ved å investere i en god leppomade med solfaktor som bevarer fuktigheten og som holder leppene friske og flotte gjennom hele dagen.

Slik får du også sommersexy øyne. Se den store mascaratesten her.

Solfaktor

Det er et arsenal av leppebalmer, leppestifter, leppekremer, leppeglosser, leppeskrubber, leppekremer, leppesolkremer og ikke minst leppomader som får blodet til å komme frem og gjør leppene større.

I sommer er det lurt å tenke på fuktighet når du velger sminke til munnen, og det er ikke minst lurt å tilføre huden på leppene solfaktor på lik linje som på resten av kroppen.

Flere av sommerens leppomader har solfaktor i seg og kan være et godt alternativ til den vanlige lipglossen som bare tilfører et skinnende ytre. Velg en leppomade med litt farge om du allikevel ønsker å gjøre leppene mer iøynefallende, eller velg mer klassiske leppomader om du foretrekker det.

Høyt skal det være. Sjekk ut hårtrenden i Hollywood.

Makeup for munnen

Fuktighet er viktig for leppene i sommer, så om du vil unngå tørre og sprukne lepper, er det lurt å smøre leppene med lipgloss som pleier huden og gjør den myk og god.

De tradisjonelle leppestiftene er ofte uttørrende fordi de innholder lite fett, noe for et eksempel glosser og balmer har mer av. Så om du har tørre lepper er det lurt å gå til anskaffelse av en leppebalm eller en fet krem til leppene og heller ta på leppestift etter at du har påført et pleiende produkt.

I tillegg er mange leppomader petrolumsfrie og uten syntetiske fargestoffer, noe som er et pluss.

Røde lepper er en festfikser!Her er fem produkter du trenger til fest

Relaterte saker videre:

Det er hot med røde lepper. Se kjendisleppene her.

Slik stjeler du stilen til Blake Lively.

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan

Publisert: