Charlotte Casiraghi blir toppmodell

Camilla Bjørn
Publisert:

Hun er forlengst blant verdens best kledde kongelige! Nå blir prinsesse Grace av Monacos barnebarn Charlotte Casiragh (25) Guccis nye ansikt utad.

Det melder ukebladgigant People lørdag. Prinsesse Carolines datter er til daglig konkurranserytter og har lenge vært en lojal kunde av det italienske motehuset. Hun har blant annet brukt rideklær fra merket under ridestevner de to siste årene, deriblant på 2011 Global Champions tour. Rideklærne ble den gang laget spesielt for den motebevisste jenten av merkets kreative leder Frida Giannini og var aldri tilgjengelig på markedet.

LES OGSÅ: Rihanna går sine egne veier- tok den helt ut i London

Nå er imidlertid moteforbindelsen formalisert, ved at Charlotte altså skal være motehusets nye frontfigur, melder Huffington Post Style. Hva slags kampanjer Charlotte skal fronte er enda ikke klart.

- Gucci må sies å ha skutt gullfuglen, hvis de virkelig har sikret seg Charlotte Casiraghi som sitt nye ansikt utad. På mange måter er prinsesse Carolines eldste datter Europas it-girl par excellence.

Hun er vakker, hun har klasse og hun har stil. Og hun er altså av kongelig byrd, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til minMote og fortsetter:

- Charlotte var en av de aller første som viste seg i en av Guccis nå så berømte cut-out - kjoler - og hun har også vist seg i spesialsydd rideutstyr fra dette motehuset!

Casiraghi har lenge vært en populær profil i moteverden og hylles gjevnlig som en av kongeverdens mest trendy og motebevisste.

I fjor høst prydet hun dessuten forsiden av franske VOGUE, med bilder tatt av superfotograf Mario Testino. I tillegg er hun fast gjest på første rad under moteukene rundt om i verden, spesielt begeistret for designere som Stella McCartney, Diane Von Furstenberg og Yves Saint Laurent.

LES OGSÅ: Victoria Beckham sviktet av kjendisene

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

Publisert: