Mette-Marit snek seg rundt på kjendisfest

Tross det enorme presseoppmøtet klarte Norges kronprinsesse å snike seg unna fotografene på årets største motegalla i New York.

Det er to dager siden den årlige Met-gallaen i New York gikk av stabelen. På den røde løperen lot samtlige festkledde kjendiser seg avbilde. Men på de hundrevis av bildene i de store fotobyråene, glimrer Mette-Marit med sitt fravær.

Først nå har minMote kommet over et bilde der Mette-Marit så vidt kan skimtes i bakgrunnen. Bildet er av skuespillerinnen Claire Danes, og fotografen er åpenbart ikke oppmerksom på at festens eneste rojale innslag befinner seg i bakrunnen som klassisk linselus.

Se bilder fra den store kjendisfesten her

Slottet bekrefter at kronprinsessen var til stede på den kjendistunge festen, men de vil ikke kommentere bildet siden oppmøtet var på Mette-Marits private program.

– Kronprinsessen har både privat og offisielt program i USA, sier Marianne Hagen, kommunikasjonssjef ved Slottet, til minMote.

Mette-Marit vil være tilbake i Norge i god tid før 17.mai.

Det er uvisst om kronprinsessen unngikk blitzregnet bevisst eller om hun rett og slett ikke ble lagt merke til. Det må kunne beskrives som et kunststykke i denne sammenhenge, hvor alt som kunne krype og gå var i fokus. Det er kjent av Mette-Marit har celebre Hollywoodkjendiser i nær vennekrets. Der i blant Gwyneth Paltrowsom, i motsetning til sin kongelige venninne, stjal showet.

For anledningen var kronprinsessen iført en fotsid, blomstrete kreasjon. Dette er en av to tilstelninger kronprinsessen har deltatt på i New York så langt denne uken.

– Jeg må innrømme at jeg nærmest var overbevist om at Mette-Marit også ville dukke opp på «The Met», da hun dro såpass tidlig fra Norge. Jeg så imidlertid ingen bilder, men da Livia Firth i går uttalte at hun og ektemannen hadde møtt henne kvelden før, forsto jeg jo at hun også hadde vært der, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til minMote, og legger til:

– Mette-Marit har i dag utrolig mange viktige venner og kontakter i moteverden - og hun kan nok bare gi et lite tegn om at hun har lyst til å komme, for å få en invitasjon. Mange av hennes motevenner var jo også på plass på gallaen. Men jeg forstår jo ikke helt hvorfor hun prøver å gjemme seg.

LES OGSÅ: Slik får du Mette-Marits rådyre stil på budsjett

LES OGSÅ: Motehus sjokkerer med ny veske – prislapp: 275.000 kroner!

Hvordan var din opplevelse i dag?