Jessie J valgte sexy, norsk design på scenen

TRAVEL: Kristian Aadnevik og kjæresten Hila Bitton ble foreldre for fem måneder siden, men de har ikke tatt pause fra motehuset de har bygget opp. Tirsdag denne uken åpnet Jessie J sin turné i et antrekk designet av nordmannen. Foto: Anne-Lise von der Fehr / Getty Images / All Over Press
Martine Haug Nysether
Publisert:

Den britiske sangeren Jessie J (25) var iført en eksklusiv kjole fra den norske designeren Kristian Aadnevik (35) da hun åpnet sin turné i Storbritannia tirsdag denne uken.

Det er ikke første gang nordmannen designer sceneantrekk til store stjerner. Samtidig som 35-åringen la siste hånd på kolleksjonen sin til visningen under moteuken i september, var han i full gang med å designe antrekk for Kylie Minogues neste turné.

Denne uken var det den engelske musikkstjernen Jessie J som var iført nordmannens eksklusive design.

- Det er en ære å jobbe med en så talentfull artist som Jessie J. Denne spesielle kreasjonen er skapt for en sceneopptreden. Vi ønsket at showet skulle åpne med et lys i en ellers mørk scene – engleaktig, men fortsatt veldig edgy og sensuelt, sier Aadnevik til minMote.

Kjendisspekket kundeliste

Jessie J og Aadnevik har samarbeidet i designprosessen, og målet var å skape noe som gjorde inntrykk. Sceneantrekket består av en luksuriøs krystallpyntet body, med avtagbart chiffon-skjørt i silke.

- Det handler om kontraster, det harde mot det myke; en strukturert body med krystaller og metall, mot flytende, hvit chiffon - kraftig og feminint, sier Aadnevik om kjolen.

Foruten Kylie Minogue og Jessie J, har nordmannen også Rihanna, Nicole Scherzinger, Selena Gomez og Beyoncé på kundelisten.

Se video fra da minMote besøkte Kristian Aadnevik i London:

Publisert:

Finn mer innhold om: