Jourdan Dunn er årets modell - se alle antrekkene fra BFA her

ÅRETS MODELL: Jourdan Dunn kunne smykke seg med prisen for beste modell - og det er ikke akkurat vanskelig å skjønne. Foto: NTB Scanpix

Britiske Jourdan Dunn ble hedret for sitt modellarbeid når den britiske moteeliten feiret seg selv denne uken. Her er alle antrekkene.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

For mens de norske kjendisene svingte seg på Se og Hørs kjendisgalla (og J. Lo kuppet American Music Awards), gikk British Fashion Awards (BFA) av stablen i London.

Blant gjestene som fikk mest oppmerksomhet, var den britiske modellen Jourdan Dunn, som vant prisen for nettopp beste modell. De siste årene har Dunn markert seg som et realt stjerneskudd i motebransjen, med prestisjetunge jobber for både Chanel og Burberry - for ikke å snakke om den mye omtalte Balmain-kampanjen for H&M som hun gjorde med hot shotsene Gigi Hadid og Kendall Jenner.

NYHETER

(Nå kan Dior angre - de mente nemlig puppene hennes var for store for catwalken)

ÅPEN RYGG: Jourdan Dunn mottok prisen i en råsexy kjole med åpen rygg. Hun kom riktignok på festen sammen med Balmain-designer og venn Olivier Rousteing, men kjolen hun hadde på seg er fra Mugler. Foto: NTB Scanpix
MATCHY-MATCH: David Beckham og Victoria Beckham hadde begge på seg sort dress. Foto: NTB Scanpix

Men Dunn var langt fra alene om oppmerksomheten på den røde løperen. En annen som fikk mye skryt for antrekket, var modellkollega Rosie Huntington-Whiteley, som også delte ut flere av prisene.

Blant vinnerne var Tom Ford for beste rød løper-designer, beste merkevare til Stella McCartney og beste internasjonale designer til Alessandro Michele for Gucci (hvordan du kan stjele Gucci-stilen ser du her).

Mens Victoria Beckham vant prisen for beste merke i fjor, ble det ingen pris på Posh denne gangen, selv om hun var tilstede på den røde løperen med ektemannen David Beckham. Fru Beckham stort sett (utenom Liv Tyler) som gikk for en litt varmere uniform enn samtlige i november-kulda.

Sjekk hvordan du holde stilien og varmen i vinter her:

Se hele vinnerlisten her!

SKINNENDE: Rosie Huntington-Whiteley hadde på seg en glitrende kreasjon med dyp utringning fra Burberry, og pudderrosa tilbehør. Foto: NTB Scanpix

Videre var det flere av gjestene som kjørte sort, og den som imponerte oss mest var Cheryl Fernandez-Versini. Artisten klinte nemlig til med en kjole fra kjedebutikken Topshop, men gjorde sin egen vri ved å kjøre lårhøye støvletter under.

Trykk på bildene for å lese om antrekksdetaljene!

BFA 1

BUDSJETT?! Vi kunne nesten ikke tro det vi leste, da det kom frem at Cheryl Fernandez-Versinis kjole er fra Topshop. Foto: NTB Scanpix

BFA 1

KLASSISK: Liv Tyler kjørte safe i sort dress. Foto: NTB Scanpix

BFA 1

ROCKA: Rita Ora gikk også for sort, men en mer rocka variant med knapper og gullsømmer. Foto: NTB Scanpix

BFA 1

FREKK RYGG: Kate Beckinsale i en tilsynelatende uskyldig kjole - men med åpen rygg - fra Erdem.Foto: NTB Scanpix

Lady Gaga skilte seg også ut på festen, ved å gjøre det motsatte av det hun pleier - nemlig kjøre en tilnærmet normal kjole. Den røde nettingkreasjonen er fra Tom Ford, og Gaga matchet den med tilbehør i samme farge.

Trykk på bildene for å lese om antrekksdetaljene!

BFA 2

BEST KLEDD? Flere mener Lady Gaga var blant kveldens flotteste i sin røde Tom Ford-kjole. Foto: NTB Scanpix

BFA 2

MORSOM: Kate Bosworth valgte en festlig kjole i lyseblått fra Tabitha Simmons. Foto: NTB Scanpix

BFA 2

KORALL: Salma Hayek lyste opp festen med en korallfarget kjole fra Gucci. Foto: NTB Scanpix

BFA 2

METALLISK: Karlie Kloss i tettsittende, metallisk kjole med brokkademønster. Foto: NTB Scanpix

Publisert:

Finn mer innhold om: