Her er de verste Grammy-kjolene

Rød løper utfordrer kjendisenes sans for mote. Her er de verste antrekkene fra årets Grammy-utdeling.

Jennifer Bråthen
Publisert:

AV JENNIFER BRÅTHEN OG NATALIE NGO

I år oppfordret tv-kanalen CBS stjernene til å kle seg tekkelig på den røde løperen. Utover dette kunne kjendisene iføre seg hva de ville av eksklusiv design. Tross den nokså frie kleskoden, var det flere av de inviterte gjestene som bommet skikkelig når det kom til valg av antrekk under den gjeve prisutdelingen. Grelle kreasjoner var å se på opptil flere av gjestene.

– Jeg synes både Kate Pierson, artisten D'manti og modellen Lisa D'Amato har vært uheldige når det kommer til valg av antrekk, sier Charlotte Thorstvedt, moteansvarlig i Det Nye. Hun synes D'Amato kommer dårligst ut.

– Personlig synes jeg antrekket hennes likner mer på et kostyme. Dette er jo tross alt en rød løper i Hollywood, ikke en ølfestival i Tyskland, fortsetter Thorstvedt lattermildt.

Artisten Florence Welch er kjent for sin eksentriske klesstil. Det er derfor ingen overraskelse at hun dukket opp i metallisk romvesen-liknende kjoleunder årets utdeling.

– Selv om Welsh ikke var av de mest heldige denne gangen, må jeg si at hun kommer best ut av de verst kjolene. Sangeren Kerli med tribal-tatovering og horn i pannen er derimot mindre heldig. Det ser ut som hun skal på raveparty og ikke Grammy-utdeling, fortsetter Thorstvedt.

Se video fra den røde løperen her

Det Nyes moteansvarlig tror kampen om oppmerksomhet ødelegger mye for stjernene på rød løper.

– I kampens hete er det fort gjort å gå for et oppsiktsvekkende kostyme fremfor å satse på tidløs design, forklarer hun.

Thorstvedt er imidlertid imponert over guttenes innsats i Hollywood.

– Jeg synes det er flott at guttene tar seg tid til å pynte seg og gjøre noe annerledes enn bare mørk dress, men de bør som jentene også forsøke å satse på en fin balanse. Jeg er egentlig for det å bryte regler, men shorts på Grammy-utdelingen er upassende og glinsende dress er vanskelig å få til på en bra måte, avslutter Thorstvedt og legger til at humoristiske antrekk på rød løper likevel er litt gøy.

Sjekk de verste antrekkene her:

Publisert: