Norske Guro fikk skryt av Keira Knightley - slik ble hun klar for den røde løperen

Den norske skuespillerinnen Guro Nagelhus Schia spankulerte ned den røde løperen på filmpremiere i London i svinedyr couturekjole. Keira Knightley er blant de imponerte

Jennifer Bråthen
Publisert:

.

I går debuterte den norske danseren og koreografen som skuespiller i Hollywood-filmen «Anna Karenina».

I filmen spiller Schia kammerpiken Annushka. På rollelisten er også store stjerner som Keira Knightley og Jude Law. Det var derfor ingen tvil om at Schias antrekk måtte være perfekt.

– Keira Knightley elsket kjolen min. Hun sa den så fantastisk ut, sier Schia til minMote og legger til at debuten på rød løper i London var kjempemorsom.

Selv om Schia er opptatt av mote er hun veldig takknemlig for hjelpen hun fikk av den norske stylisten Storm Pedersen i forkant.

– Storm lyttet til mine ønsker og jeg er veldig glad for hjelpen jeg fikk. En tilstelning som dette krever en god stylist, avslutter Schia til minMote .

– Hun var verdt et hus på Oslo vest

Pedersen var opptatt av at Schia skulle bli lagt merke til samtidig som hun bevarte sin femininitet.

Til den stjernespekkede premieren var hun derfor iført en couturekjole fra den nederlandske designeren Jantaminiau, klassiske lakkpumps fra Jimmy Choo, diamantsmykker fra Ole Lynggaard og David Andersen. I hendene bar hun en veske fra norske Carla & Jade. Alt i alt brukte Pedersen tre uker på stylingen.

– Jeg ville hun skulle se dyr og eksklusiv ut. Hun var verdt et hus på Oslo vest, sier stylisten uten å ville røpe den nøyaktige verdien på Schias antrekk.

Eksklusiv design

Pedersen tror ikke Schia var klar over at hun skulle være iført couture på den røde løperen i går. Selv er han strålende fornøyd med at han fikk tak i kjolen han drømte om og at han kunne hyle: «The couture has arrived» da den ankom.

– Kjolen var min favoritt. Designeren bak kjolen og jeg har samarbeidet tidligere. Han har en egen magi i det han gjør og jeg har forelsket meg helt i hans uttrykk, forteller Pedersen og legger til:

– Jantaminiau får kvinner til å se oppdatert, feminine og moderne ut uten å bli «tacky».

Gullkjolen Pedersen iførte Schia ble etter en haug av telefoner flydd over natten til Oslo og mottatt av en skredder som fikk tilpasset kjolen etter skuespillerinnens kropp og Pedersens ønsker.

Publisert: