Nyheter

Her er minMote-Sonias makeover-kandidater

NY SERIE: minMote-leder Sonia Huanca Vold skal i programmet «Oppgradert» gi fire deltakere en stilforvandling og råd til hvordan de kan kle seg bedre. Maria Røed (21) er en av deltakerne som blir fulgt i en episode. Foto: Javad M. Parsa

I minMotes nye TV-serie  blir både joggebukser og barnslige boksershortser byttet ut med nye hårsveiser og oppgradert og moteriktig stil.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Søndag om nøyaktig èn uke kan du se premieren på minMotes nye TV-serie «Oppgradert» på VGTV. Til tross for mange påmeldte, var det kun fire deltakere i alderen 20 til 44 som kom gjennom nåløyet. Gjennom fire episoder for disse deltakerne hjelp til å oppgradere både garderoben, sminkepungen og hårfrisyren sin.

– Vi ønsket ikke å tre mote nedover hodene på folk, men gi råd og hjelp til noen som ville ha en litt mer trendy stil. Alle deltakerne har lyst til å kle seg bra – de får det bare ikke til på egenhånd, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold, som er programleder for TV-serien.

Se teaser fra den kommende TV-serien her:

Den yngste av deltakerne og eneste gutt, Ari Benjamin (20), er selv spent på å se det endelige resultatet.

– Jeg satt midt i en time på skolen da jeg fikk mailen om at jeg var kommet med, og ble veldig glad. Jeg håper på å få et utseende som gjør at jeg skiller meg ut i en større folkemengde, men ikke så mye at det ser ut som jeg skriker etter oppmerksomhet. Jeg vil kle meg spesielt, og stilig, sier han.

Sammen med Beatrice Svendsen (34), Maria Røed (21) og Eli Norem (44) skal han følges og «oppgraderes» av minMote.

– Elis joggebukser og Ari Benjamins barnslige boksershortser var noe av det verste vi kom over. Mens Beatrice trengte litt inspirasjon til å pynte seg litt igjen, måtte Maria få innføring i hvilke snitt hun kler, sier Vold.

DELTAKERE: Beatrice Svendsen, Eli Norem og Ari Benjamin blir alle oppgradert av minMote i en ny TV-serie. Foto: Javad M. Parsa

Tøff kreftsykdom

De fire deltakerne legger alle stilavgjørelsene i minMotes hender. Beatrice Svendsen overvant en tøff kreftsykdom, og har opplevd det som vanskelig å finne motivasjon til å pynte seg i tiden etter sykdommen. Selv om hun ikke er redd for store stilforandringer, fryktet hun at håret skulle bli kortere.

– Jeg er egentlig ikke spesielt redd, for jeg vet at det er dyktige og kyndige folk rundt meg. Det eneste jeg var redd for at skulle skje med utseendet mitt var at jeg skulle få kortere hår. Jeg ønsker meg tilbake til tiden før kreften, da jeg hadde langt og flott hår, sier hun.

Gir tips til alle

«Oppgradert» skal ikke bare være til hjelp for de fire deltakerne, men for alle minMotes seere og lesere. Serien vil bidra med enkle tips til hverdagsstyling, det være seg valg av klær til forskjellige kroppsfasonger eller kosmetikktips.

– Dette er den beste julegaven jeg kunne ha fått, sa Eli Norem da hun fikk beskjeden om at hun var blant de fire deltakerne rett før nyttår.

– Om jeg må velge én ting så gleder jeg meg mest til å finne riktige klær til meg. Etter oppgraderingen ønsker jeg å se ut som den beste utgaven av meg selv.

Vil få mer selvtillit

Før jul kunne man melde på seg selv, eller en venn, til den nye minMote-serien. 21 år gamle Maria Røed tok en spontanavgjørelse og meldte seg på i siste liten. Det angrer hun ikke på.

– Det var utrolig uventet at jeg kom med. Jeg håper det betyr at jeg har potensiale. Det jeg gleder meg mest til er å få fikset håret mitt, det er langt og har stygt fargeskær fra tidligere rødfarging.

Hun beskriver sin egen stil som rocka, og håper at stylistene tar høyde for hennes personlige smak når de skal «oppgradere» henne.

– Jeg ønsker en friskere og mer gjennomført versjon av meg selv. Jeg ønsker en rocka stil, med en feminin og moteriktig vri.

– Hvordan tror du de rundt deg vil oppfatte deg etter «oppgraderingen»?

– Jeg håper og tror de reagerer positivt, liker endringene, og oppfordrer meg til å fortsette med dem.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Stil
  2. Mote
  3. Oppgradert
  4. VGTV-serie

Relaterte artikler

NYHETER

Tone Damli bytter «Idol»-stylist

KJENDIS

Sjekk Sophie Elises ville stilforvandling

NYHETER

Kjendisstylist Salima Jobarteh: – Nå er det f*** meg nok

NYHETER

5 gode grunner til å kle deg i vårens blåtoner

NYHETER

Sjekk Rihannas vågale Paris-antrekk

NYHETER

Angrer på skopress i «Sex og singelliv»

NYHETER

Sneaker-entusiast om ny skotrend: - Motefolk er flokkdyr