Slik har motekjendisene feiret jul

JULESTEMNING: Kim Kardashian og datteren North har blitt overøst med luksuriøse gaver, mens Rihanna feiret jul med reinsdyrhorn. Vogue-redaktør Anna Wintour kastet ut juletreet allerede før familien hadde begynt julefeiringen. Foto: Getty Images/ All Over Press
JULESTEMNING: Kim Kardashian og datteren North har blitt overøst med luksuriøse gaver, mens Rihanna feiret jul med reinsdyrhorn. Vogue-redaktør Anna Wintour kastet ut juletreet allerede før familien hadde begynt julefeiringen. Foto: Getty Images/ All Over Press

Motekjendisene har fått julestemning med reinsdyrhorn, rådyre luksusgaver og ved å kaste ut juletreet før feiringen startet. Se bilder av julefeiringen deres.

Julen assosieres med både gaver, god mat, nisser og reinsdyr, og kjendisene har omfavnet høytiden med pomp og prakt.

Det er kanskje ingen overraskelse moteløve Kanye West ga sin forlovede Kim Kardashian en rådyr julegave: Under treet i år kunne nemlig Kim finne en Birkin-veske fra det franske motehuset Hermès. «Håndmalt George Condo. Hermès Birkin. Én av én. Julegave fra Yeezy» har Kim skrevet på Instagram-bildet hun la ut tidligere i dag.

Birkin-vesken er svært eksklusiv, og det er gjerne flere års venteliste før en variant av den ikoniske vesken kan falle på armen til en tålmodig sjel.

Kims nye veske skiller seg imidlertid fra den klassiske Birkin-varianten som oftest lages i ensfarget skinn: Den anerkjente amerikanske kunstneren George Condo har prydet det brune skinnet med et håndmalt maleri av nakne mennesker. Ifølge Daily Mail har Kardashian allerede tatt i bruk vesken på shopping med sin forlovede.

untitled link

Også parets datter North West har fått designergaver til en verdi av tusener av kroner. Hermès sendte en personlig gave til North som inneholdt et par sko og et teppe. Også britiske Stella McCartney ville gjøre stas på den seks måneder gamle jenta med blant annet kjoler og en topp, mens kjendisfavorittene Giuseppe Zanotti og Charlotte Olympia har designet eksklusive sko til lille North i julegave.

untitled link

Rihannas julefeiring bar mer preg av reinsdyret Rudolf enn av overdådig designerluksus. Stilikonet hadde nemlig tatt på seg røde reinsdyrhorn og en påmalt, rød nese for anledningen, og så ut til å stortrives i den julete bekledningen da hun pakket opp gaver med familie og venner på Barbados.

untitled link

Vogue-dronning Anna Wintour er viden kjent for sine sterke meninger, og den suksesfulle kvinnen får det som regel som hun vil. Det fikk datteren Katherine Shaffer erfare da familiens juletree måtte si takk og far vel allerede den 24. desember, og ble kastet på dør, skriver Daily Mail. Bildet som Shaffer har delt på Instagram viser store mengder julegaver som kaotisk står plassert i en gang. «Moren min kastet ut juletreet før 1. juledag. Det var for rotete», lød den ironiske teksten på bildet.

untitled link

Dersom du er usikker på om julegaven du drømmer om vil havne under treet, er det kanskje like greit å bare å kjøpe den selv. Moteblogger og motepersonlighet Bryanboy tok saken i egne hender og la ut flere bilder av seg selv med en barokkinspirert blazer fra Balmain og teksten «God jul til meg!».

untitled link

Modell Cara Delevingne har kommet som et stjerneskudd det siste året, og har gjort seg bemerket for sin avslappede stil. Juleferien har ikke vært en pause i den tilbakelente holdningen, og modellen som blant annet gikk visning for Victoria's Secret i november, kledde opp både seg selv og familiemedlemmer i hodeplagg med påskrift som «meow» og «sexy». «Julestilen får seg en godbit» har Delevingne skrevet til bildet som viser modellen i en maske med bart, briller og stor nese.

untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?