Marc Jacobs fridde med flashmob på taco-sjappe

FORLOVET: Charly Defrancesco og Marc Jacobs planlegger nå giftermål, her er de sammen på rød løper i november. Foto: Evan Agostini/AP
FORLOVET: Charly Defrancesco og Marc Jacobs planlegger nå giftermål, her er de sammen på rød løper i november. Foto: Evan Agostini/AP

Designeren (54) stilte det store spørsmålet på ekstravagant vis. 

Marc Jacobs fridde til sin kjæreste Charly Defrancesco onsdag kveld. Frieriet kan beskrives som en kombinasjon av lavmælt og «ekstra». Paret var nemlig på en Chipotle-restaurant, som er en fast food-kjede i USA.

Der hadde Jacobs arrangert en såkalt «flash mob», koreografert til Prince-låten «Kiss». En «flash mob» er en spontan gruppedans som er nøye planlagt på forhånd.

Da dansen var over gikk designeren ned på kne og spurte om Defrancesco ville gifte seg med ham. Svaret ble ja, og hele seansen er dokumentert og lagt ut på Instagram.

«Og dette skjedde. «Charly Defrancesco vil du gifte deg med meg?» Tusen takk til alle som var med å lage denne videoen. Og til min utvalgte forlovede, jeg elsker deg», skriver designeren under videoen.

Frieriet skjedde ikke på en hvilken som helst dag, men på Defrancescos bursdag. Tidligere på dagen hadde designeren Marc Jacobs lagt ut et bilde på Instagram hvor han gratulerte sin «livs store kjærlighet» med dagen.

Defrancesco har tidligere jobbet som undertøysmodell. Paret ble først observert sammen i slutten av 2015. De bor sammen med sine to hunder i New York. De er heller ikke ukjente for å stille opp i matchende antrekk, som de glitrende basketballshortsene de brukte i Paris for kort tid siden.

Hvordan var din opplevelse i dag?