WOW-FAKTOR: Beyoncé var iført en glitrende sølvkreasjon da hun avsluttet Grammy-kvelden på en av sine favorittrestauranter i L.A. Foto: Lele Nino, Backgrid USA

Nyheter

Beyoncé glitret i wow-antrekk på privat Grammy-feiring

Beyoncé Knowles-Carter (39) gikk all in på antrekksfronten da hun skulle feire sin historiske kveld med ektemannen Jay-Z og venninnen Kelly Rowland på en restaurant i L.A.

 • Thea Roll Rakeng
 • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nattens Grammy-utdeling i Los Angeles gjorde Beyoncé historisk. Hun er den mestvinnende kvinnelige artisten i verden, og dette måtte selvsagt feires. Etter å ha skiftet fra sin skreddersydde skinnkjole signert Schiparelli var det et glitrende sølvantrekk som stod for tur.

NYHETER

De beste og villeste antrekkene fra nattens Grammy Awards 2021

15. mars

Beyoncé, ektemannen Jay-Z og tidligere Destinys Child-medlem Kelly Rowland dro nemlig på den ikoniske kjendisrestauranten Giorgio Baldi for å feire kveldens store begivenhet. Her spiste også paret på Valentines Day, ifølge Harpers Bazaar.

Korsett og turban

Den ettersittende fotside kjolen hadde innebygget korsett, lange ermer og var dekket av strass. For å maxe looken var Beyoncé iført en matchende turban på hodet og et glitrende slør foran ansiktet. Kjolen hadde dessuten et slep bak - helt i en popdronnings ånd der altså.

Antrekket er fra Burberry, og designet av Riccardo Tisci.

SHINE ON: Beyoncé iført sølvkjole med matchende turban, slør og slep på vei til den ikoniske restauranten Giorgi Baldi i Santa Monica. Foto: Lele Nino, Backgrid USA

It-sted for kjendisene

Restauranten Giorgio Baldi ligger i Santa Monica, rundt 20 minutters kjøretur fra arenaen hvor Grammy-utdelingen ble holdt. Den familiedrevne restauranten serverer klassisk italiensk mat, og har eksistert i over 30 år.

Hovedrettene med kjøtt og fisk koster omlag 400 kroner, mens en pastarett koster rundt halvparten. På hjemmesiden står det at de jobber etter reglene enkelhet, ekthet, kjærlighet for tradisjoner og respekt for kundene.

Ifølge Bravo TV er det knapt en kjendis som ikke har spist på restauranten. Selena Gomez, Kim Kardashian, Kanye West, Victoria Beckham, Taylor Swift og Lady Gaga skal være blant dem som frekventerer stedet. Rihanna har uttalt til Vogue at det er en av hennes store favoritter.

Se mer av antrekket her:

Publisert:

Les også

 1. Skreddersydd glamour: De best kledde på Grammys 2021

  15. mars

 2. 22 plagg som får deg gjennom lure-våren

  12. mars

 3. Pia Tjelta om annerledesåret: – Som et korthus som kunne kollapse

  12. mars

Relaterte artikler

NYHETER

BAFTA 2021: De fineste antrekkene

KLÆR

Motesignalene bak innsettelses-antrekkene i Washington

NYHETER

Sjekk de beste antrekkene fra Oscar-utdelingen

NYHETER

Billie Eilish' frisør: – Begynnelsen på en ny æra

NYHETER

Skreddersydd glamour: De best kledde på Grammys 2021

NYHETER

Startet klesmerke rett før corona: – Har våknet med et gisp

NYHETER

Tom Wood: – Har betalt tilbake pengestøtten