Nyheter

Isabella Löwengrip om depresjon: – Jeg fikk elektrosjokk

NY HVERDAG: Etter en karrierekrise forteller Isabella Löwengrip om en depresjon og grepene hun har tatt for å finne roen. Foto: Fredrik Sandberg / TT.

Isabella «Blondinbella» Löwengrip (29) sier hun har lidd av depresjon og forteller om hvorfor forholdet til eiendomsmilliardær Erik Sellin (53) tok slutt i personlig spørsmålsrunde.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I en uvanlig privat spørsmålsrunde på Instagram har influenceren og businesskvinnen svart på ulike spørsmål fra sine følgere. Her kommer hun inn på den tunge tiden hvor det har gått på tverke både på jobb og privat.

Selskapet hennes var NEMLIG NÆR KONKURS, OG HUN BLE NØDT TIL Å DRA HARDT I NØDBREMSEN.

– Om jeg skal være ærlig så har jeg vært veldig deprimert de siste årene. Det høres kanskje rart ut, men min karrierekrise fikk hjalp meg til å starte på nytt, skriver hun på Instagram.

Hun forteller også at hun har fått medisinsk hjelp under depresjonen.

– De gjorde en elektrosjokkbehandling på meg, svarer hun på spørsmål om hva slags behandling hun har fått.

Spørsmålsrunden er også omtalt av svenske Aftonbladet og Expressen som har forsøkt å komme i kontakt med Löwengrip uten å lykkes.

– Trengte tid

På grunn av karrierekrisen måtte Löwengrip kvitte seg med alle ansatte og selge luksusvillaen på Lidingö i Stockholm til 30 millioner.

Löwengrip forteller at det å være ensom og kun et offentlig ansikt er «forferdelig», men at det siste halvåret har endret henne, og at hun nå mener det er viktig å vise flere sider av livet.

PÅ RØD LØPER: Gjennom karrieren har Isabella «Blondinbella» Löwengrip levd et luksuriøst liv. Nå varsler hun nye takter. Foto: Christine Olsson / TT.

Forteller om kjærlighetslivet

Samtidig som hun har hatt det tøft i karrieren, har hun samtidig gått ut og inn av et forhold til eiendomsmilliardær Erik Sellin. Nå forteller hun også om hvorfor forholdet tok slutt.

– Følelsesmessig har jeg det ikke kjempebra enda. Jeg avsluttet forholdet ettersom jeg trengte tid til å finne roen og gleden gjennom å finne meg selv. Det er umulig å ha et forhold når du ikke har det bra, skriver hun.

NYHETER

Isabella Löwengrip: – Vil ha en vanlig hverdag

Hun får også spørsmål om hvorfor hun ikke har fått økonomisk støtte av den tidligere kjæresten, nå den nære vennen, svarer hun kontant:
– Erik er den snilleste personen jeg har møtt, men jeg sa til ham tidlig i vårt forhold at jeg ikke ville ha hjelp. Jeg ville heller ha blitt bankerott enn å ta imot penger fra ham.

Nå vil hun bruke tiden på å ta det rolig, være med sine to barn, trene, reise og lese. Hun har kjøpt nytt hus, og sier hun vil leve et vanlig liv. Hun ymter også frempå at hun leter etter en partner.
– Jeg vil finne min store kjærlighet og få flere barn, skriver hun.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Isabella Löwengrip: – Vil ha en vanlig hverdag

  2. NYHETER

    Löwengrip om kjæresten: – Aldri følt meg så trygg

  3. NYHETER

    Isabella «Blondinbella» Löwengrip åpner opp i ny dokumentar

Relaterte artikler

NYHETER

Isabella Löwengrip til MinMote: – Jeg vil aldri leve sånn igjen

NYHETER

Isabella Löwengrip om: Å bli eldre, smellen og den store kjærligheten

NYHETER

Isabella Löwengrip: – Vil ha en vanlig hverdag

NYHETER

Celine Aagaard om: Familielivet, barndommen og karrieren

NYHETER

Moteekspert: – Hva gjorde at moten ble så gørr kjedelig med influencerne?

NYHETER

Camilla Pihl ammer sin nyfødte datter på Elle-forside

NYHETER

Amanda Hearsts norske eventyr