Gigi Hadid med sesongens store sminketrend

TRENDY SØSTRE: Gigi (til venstre) og Bella Hadid på Harper's Bazaar-festen i Paris. Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Supermodellen Gigi Hadid (24) tilførte det lille ekstra til sminken da hun gikk på fest under Paris Fashion Week.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Alt som kan krype og gå av supermodeller, kjendiser og influencere er i disse dager samlet i Paris for å sniktitte på den kommende høst- og vintermoten. Onsdag arrangerte motemagasinet Harper's Bazaar fest, og Hadid-søsterene Bella og Gigi var selvskrevne gjester sammen med blant andre Gwenyth Paltrow, Alexa Chung og Demi Moore.

Gigi Hadid gikk for en naturlig, men likevel oppsiktsvekkende sminkelook som er blant vårens aller største sminketrender, ifølge makeup artist Therese Aanonli, som også er MinMotes sminkeekspert.

HVIT EYELINER: Hvit eyeliner over øyet er en av vårens store trender på sminkefronten. Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images
SMINKE

Dette er de største sminketrendene i vår

Hadid holdt hud, lepper og øyenskygge naturlig og nedtonet, mens hun dro på med to hvite, rette streker over hvert øyelokk.

– Kremete og hvit eyeliner er en av vårens hotteste trender. Tykk eller tynn, med eller uten vinge, sier Aanonli.

I tillegg er det populært å dra eyelineren utover øyelokket denne sesongen. Dette kaller skjønnhetseksperten «floating eyeliner».

– Denne spreke eyeliner-varianten vil blomstre i takt med våren. Dette er en sikker vinner dersom du har tunge øyelokk. Glitrende, pasteller eller neonfarger, dristig eller diskret, alt avhenger av fargevalg. Så her er det bare å leke seg. Dette gir en edgy og kul vibe med kun et lite sveip på lokket.

CHANEL: Gigi Hadid hadde på seg en kåpe og smykekr fra Chanel. Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert: